OK
×

Prof Pasmans rent Jungfrau Marathon voor kinderhuidpatiënten

Op 7 september 2019 rent Suzanne Pasmans de Jungfrau Marathon. Dat is een superzware bergmarathon in de Zwitserse Alpen van ruim 42 kilometer lang met 1.829 hoogtemeters en 305 meters bergafwaarts. Als hoogleraar Kinderdermatologie rent Suzanne  mee voor de kinderhuidpatiënten van Nederland.

Naast de medische zorg is er meer nodig om kinderen met huidziekten vol van het leven te laten genieten. De Under Your Skin Foundation helpt daarbij.

Met uw bijdrage zal een "Vellenboek" ontwikkeld worden: een boek waarin het kind en de ouders kunnen bijhouden hoe het met het vel (de huid) van het kind gaat. Ze kunnen dit doen door middel van zelfgemaakte tekeningen met begeleidende teksten over wat opvalt bij het zalven, het eten of tijdens het slapen. Ze kunnen er informatie over de behandeling in kwijt en noteren wat ze aan de arts willen vragen. Uiteraard kunnen de antwoorden en adviezen van de dermatoloog, de diëtist en de algemeen arts hier ook weer in opgeschreven worden. Plek voor foto's te plakken is er natuurlijk ook. Alles om een persoonlijk boek te maken over en voor het kind met een huidziekte.

Help onze professor Suzanne de bergen te overwinnen en doneer zodat wij - van Under Your Skin - dit "Vellenboek" kunnen maken.

 

Via Facebook houden we je verder op de hoogte:  https://www.facebook.com/uyskinfoundation/

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 7.310 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
146%
274

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×