OK
×
Actievoerder
Wendy Van Wijk

Positief omgaan met een chronische ziekte

Positiviteit helpt je beter om te gaan met je aandoening en meer levensgeluk te ervaren. 

Mijn nieuwe online magazine "Geniet van het leven met een chronische aandoening" is een mooi lifestyle blad gericht op positief met je ziekte omgaan. Hier vind je de mooie positieve verhalen, tips, vaste rubrieken als muziek, sport, uitjes, eten en drinken en evenementen. Dus minder op zorg gericht. Gewoon een leuk blad om te lezen. Een beetje humor. Artikelen met tips waar je wat aan kan hebben. En hoe je kunt genieten van je leven met een chronische aandoening.

Ik heb zelf Parkinson, nu 5 jaar de diagnose, en ben ambassadeur van ParkinsonNL. Maar wil ook aandacht besteden aan de andere chronisch progressieve aandoeningen. Zo zijn er vele zaken die voor meerdere aandoeningen van toepassing zijn. Positiviteit is bij elke aandoening belangrijk.

Het zou fijn zijn, als je me wilt sponsoren voor de onkosten en de tijd die ik erin steek. Een blad wat veel kan betekenen voor mensen met een chronische aandoening. Het eerste blad komt uit begin september.

Jaarlijks maak ik 10% van alles wat is binnengekomen aan ParkinsonNL over. Dit wordt ook gemeld in het magazine.

ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson. Onze focus ligt op het afremmen en liefst voorkomen van de ziekte. Tot die tijd zorgen we ervoor dat mensen met parkinson en hun omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Doordachte fondsenwerving legt daarbij de basis om doelgericht te investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting.

A. lobregt

lieve Wendie een heel leuk en interessant blad en heel veel succes toegewenst groetjes steven en amber

€ 10

22-09-2022

P. groot Groot

Top initiatief, positivisme brengt veel goeds.....

€ 10

21-09-2022

G. Lesueur

Jij bent een kanjer💪🏻

€ 10

14-07-2022

dakje met Geef-logo
€ 35 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
waarvan € 30 via Geef.nl
2%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Jowija Marketing & Events

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Wendy Van Wijk
Wendy Van Wijk

€ 30 opgehaald