OK
×
Actievoerder
Kevin Wiering

#Pexer24u Livestreamen

#Pexer24u

Binnenkort gaan wij weer een 24 uur stream houden!Dus zet het alvast in je agenda, want we beginnen al op 30 april om 18:00 uur!Tijdens de stream gaan we diverse games spelen, en natuurlijk zijn er momenten waarbij jij (de kijker) mee mag doen met de games! Ook zullen een aantal mods een Rocket League toernooitje organiseren, waar iedereen mee mag doen. De winnaar hiervan ontvangt natuurlijk een leuke prijs.

 

Goed Doel

Alle donaties die tijdens de #Pexer24u stream worden gedaan zullen naar het UMCG Kanker Researchfonds gaan. Deze keuze is gemaakt omdat Kevin zijn zus recentelijk is overleden aan de gevolgen van longkanker. Dit fonds zet zich in voor het terugdringing van kanker en een betere kwaliteit van leven na kanker.

Kevin Wiering
31-03-2021 20:50

Druk in de voorbereidingen voor de 24u voor dit prachtige doel! - Contact gelegd met het UMCG Kanker reseach fonds die onze actie ook op hun social media gaat plaatsen. - Lokatie is geregeld en al druk in opbouw. - Leuke dingen aan het regelen om weg te geven aan de kijkers tijdens de stream. We houden jullie op de hoogte! Wij hebben er enorm veel zin in! 

dakje met Geef-logo
€ 2.326 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
465%
76

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Kevin Wiering
Kevin Wiering

€ 2.326,50 opgehaald