OK
×
Actievoerder
Kevin Wiering

#Pexer24u Livestreamen

#Pexer24u

Binnenkort gaan wij weer een 24 uur stream houden!Dus zet het alvast in je agenda, want we beginnen al op 30 april om 18:00 uur!Tijdens de stream gaan we diverse games spelen, en natuurlijk zijn er momenten waarbij jij (de kijker) mee mag doen met de games! Ook zullen een aantal mods een Rocket League toernooitje organiseren, waar iedereen mee mag doen. De winnaar hiervan ontvangt natuurlijk een leuke prijs.

 

Goed Doel

Alle donaties die tijdens de #Pexer24u stream worden gedaan zullen naar het UMCG Kanker Researchfonds gaan. Deze keuze is gemaakt omdat Kevin zijn zus recentelijk is overleden aan de gevolgen van longkanker. Dit fonds zet zich in voor het terugdringing van kanker en een betere kwaliteit van leven na kanker.

UMCG Kanker Researchfonds logo 2

UMCG Kanker Researchfonds

 

UMCG Kanker Researchfonds
is een actieve organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteunt in het UMCG, waar artsen en wetenschappers samenwerken aan
* het voorkomen van kanker
* het verbeteren van behandeling van kanker
* beter overleven met en na kanker

Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk
Eén op de drie mensen krijgt te maken met kanker. We moeten daarom oplossingen vinden.  In het UMCG werken artsen en wetenschappers daarom nauw samen om dit te bereiken.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.umcgkankerresearchfonds.nl of volg ons op Facebook en Twitter). We hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

Het UMCG heeft veel kennis en publiceert wetenschappelijk onderzoek wereldwijd. Het UMCG is soms de enige plek waar patienten terecht kunnen. 

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.326 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
465%
76

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Kevin Wiering
Kevin Wiering

€ 2.326,50 opgehaald