OK
×
Actievoerder
Peter Van de Velde

Bargerveen Kika Wintertrailrun

Ik ben in april begonnen om het roer om te gooien en van ernstig overgewicht te gaan naar gezond gewicht. Hierdoor ben ik gaan sporten dmv bootcamp en af en toe hardlopen. In september heb ik de Mudmasters 12km gelopen en dat was een hele toffe ervaring.

Nu kwam ik via een vriendin op een hardloopevenement in Bargerveen. Dit is een KIKA Wintertrailrun en wat is er nu leuker dan lopen voor een goed doel!

Ik heb besloten om mee te gaan doen en de 4 mijl te gaan lopen. Ruwweg is dit 6.4 kilometer. Met mijn huidige hardloopkunsten loop ik dit ongeveer in 50 a 55 minuten. Het doel is dus om onder de 50 minuten te blijven. Nog even flink trainen dus!

Na inschrijving kreeg ik al snel de vraag, is dit een sponsorloop? Dat is het niet maar je kunt het er natuurlijk wel gewoon van maken! Dus heb ik het doel opgezet op geef.nl en hoop ik een leuk bedrag bij elkaar te kunnen halen voor KIKA.

Het maakt uiteraard niet uit hoeveel je geeft, alle kleine beetjes helpen. Want genezing bij Kinderkanker is een prachtig streven! En naast dat je het goede doel steunt motiveer je mij ook nog eens extra om te trainen en een mooie tijd neer te gaan zetten. Dus, doneer en steun mij en KIKA!

KiKa  logo 2

KiKa

Doelstellingen KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.Steun KiKa nú en help mee in de strijd tegen kinderkanker!

KiKa doet onderzoek naar álle vormen van kinderkanker. Wij willen dat meer kinderen sneller genezen. 

Met jouw collecte of donatie aan KiKa help je mee aan: 

  • Wetenschappelijk onderzoek naar genezing van kinderkanker
  • Verbetering van de kwaliteit van behandelingen
  • Vermindering van bijwerkingen na behandelingen
  • Ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum, het grootste kinderoncologisch centrum van Europa
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 325 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
130%
31

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×