OK
×
Actievoerder
Peter Van de Velde

Bargerveen Kika Wintertrailrun

Ik ben in april begonnen om het roer om te gooien en van ernstig overgewicht te gaan naar gezond gewicht. Hierdoor ben ik gaan sporten dmv bootcamp en af en toe hardlopen. In september heb ik de Mudmasters 12km gelopen en dat was een hele toffe ervaring.

Nu kwam ik via een vriendin op een hardloopevenement in Bargerveen. Dit is een KIKA Wintertrailrun en wat is er nu leuker dan lopen voor een goed doel!

Ik heb besloten om mee te gaan doen en de 4 mijl te gaan lopen. Ruwweg is dit 6.4 kilometer. Met mijn huidige hardloopkunsten loop ik dit ongeveer in 50 a 55 minuten. Het doel is dus om onder de 50 minuten te blijven. Nog even flink trainen dus!

Na inschrijving kreeg ik al snel de vraag, is dit een sponsorloop? Dat is het niet maar je kunt het er natuurlijk wel gewoon van maken! Dus heb ik het doel opgezet op geef.nl en hoop ik een leuk bedrag bij elkaar te kunnen halen voor KIKA.

Het maakt uiteraard niet uit hoeveel je geeft, alle kleine beetjes helpen. Want genezing bij Kinderkanker is een prachtig streven! En naast dat je het goede doel steunt motiveer je mij ook nog eens extra om te trainen en een mooie tijd neer te gaan zetten. Dus, doneer en steun mij en KIKA!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 325 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
130%
31

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×