OK
×

Peter en Karin

Geefactie: voor Peter en Karin

Als je wereld opeens volledig op zijn kop staat!

Zoals jullie weten is Peter afgelopen 31 december getroffen door een herseninfarct. Hij herstelt nu zeker tot half maart doordeweeks intern in revalidatiecentrum Heliomare in Wijk aan Zee. In het weekend mag hij naar 'huis'. Deze eerste periode is erg belangrijk omdat hij daarin de meeste stappen kan zetten voor zijn herstel. Over in hoeverre hij uiteindelijk zal herstellen is nu nog niets met zekerheid te zeggen.

Peter en Karin hebben nu geen eigen woning in Nederland en willen voor de komende tijd een woning gaan huren zodat Peter goed kan revalideren.

Voorlopig en zeker voor langere tijd zal Peter niet in staat zijn om te werken en daardoor missen zij een inkomen. Karin wil en moet zoveel mogelijk betrokken zijn bij de revalidatie van Peter waardoor zij niet zoveel uren kan werken als zij normaal zou doen.

Daarom willen wij een crowdfunding starten om ze de komende maanden financieel te ondersteunen, zodat zij zich volledig kunnen richten op het herstel van Peter. 

Natuurlijk hopen we dat jullie of maandelijks een donatie willen doen of éénmalig; hoe dan ook willen we er gezamenlijk voor zorgen dat geld het herstel van Peter niet in de weg zal staan.

Ineke Determeijer

Clazina Zwanenburg

Jolanda Labots- van Kats

Anoniem

€ 50

2 dagen geleden

H. Konings

€ 50

2 dagen geleden

L. Leenman-de Pijper

Sterkte!

€ 500

2 dagen geleden

K. Leenman

€ 250

2 dagen geleden

A. Leenman

Sterkte!

€ 250

2 dagen geleden

W. Labots

€ 75

2 dagen geleden

Anoniem

€ 25

3 dagen geleden

G. Belgy-Weber

€ 150

3 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
dakje met Geef-logo
€ 10.052 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
78

donaties

211

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: P.F. Leenman en/of K. Snoep

Delen

Aan wie wil je doneren?
×