OK
×
Actievoerder
PBI Nederland

40 jaar PBI - Pubquiz

- Geef je team op via deze link (voor als je dit nog niet gedaan hebt). 

- Doe een donatie van €4 per deelnemer in het team via de 'Doneer nu'-knop. Meer geld doneren mag natuurlijk altijd! Kies 'Ander bedrag' om het bedrag aan te passen. Vergeet hier ook niet de teamnaam neer te zetten, zodat wij weten wie er betaald heeft (Klik dus niet op 'anoniem' maar vul je gegevens in!).   

 

Pubquiz 

Om te vieren dat PBI dit jaar 40 jaar bestaat, organiseren we op donderdag 3 juni een Pubquiz. 

In 40 vragen zullen we jullie algemene kennis testen. Van actualiteiten tot roddel & achterklap, van geschiedenis tot entertainment: alles komt voorbij!

Teams van maximaal drie personen bepalen tijdens de laagdrempelige en gezellige quiz wie er op de eerste plek eindigen en met een leuke prijs naar huis gaan. De deelnamekosten zijn 4 euro per persoon. Daarnaast zullen we tijdens de avond een kleinschalige veiling organiseren. 

Al het opgehaalde geld gaat naar PBI Nederland om mensenrechtenverdedigers overal ter wereld te kunnen blijven ondersteunen en beschermen. Iets dat juíst nu erg belangrijk is.   

 

Over PBI 

Over de hele wereld staan mensenrechtenverdedigers onder grote druk vanwege hun werk op het gebied van mensenrechten. Ze worden bedreigd, gecriminaliseerd of zelfs vermoord. 

Peace Brigades International (PBI) creëert Space for Peace waardoor mensenrechtenverdedigers zelf op een veilige en geweldloze manier aan een betere toekomst kunnen werken. Dit doet PBI door bedreigde mensenrechtenverdedigers te beschermen, te steunen en toegang te bieden tot internationale stakeholders. Zo vergroten we de politieke ruimte en bieden we morele steun, zodat zij op een relatief veilige manier kunnen blijven werken aan de naleving van mensenrechten in hun eigen land. Daarnaast vergroten we de kennis over deze mensenrechtenschendingen bij het Nederlandse publiek. 

Zowel in de programmalanden als in Nederland wordt het werk voornamelijk door vrijwilligers gedaan. Momenteel biedt PBI bescherming aan mensenrechtenverdedigers in Mexico, Guatemala, Honduras, Nicaragua (vanuit Costa Rica), Colombia, Kenia, Nepal en Indonesië. 

Peace Brigades International logo 2

Peace Brigades International

Peace Brigades International creëert Space for Peace waardoor mensenrechtenverdedigers zélf op een veilige manier aan een betere toekomst kunnen werken. Dit doet PBI door bedreigde mensenrechtenverdedigers te beschermen en toegang te bieden aan internationale stakeholders. Hierbij is PBI ervan overtuigd dat vrede alleen gecreëerd kan worden door middel van geweldloosheid. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 586 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
58%
36

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
PBI Nederland
PBI Nederland

€ 586 opgehaald