OK
×
Actievoerder
Patries Maaskant

Patries doet gek en loopt 180km voor Bite Back!

Op 1 en 2 juli ga ik de 80km in de Kennedymars in Someren lopen in aanloop tot die loodzware 100km op 11 en 12 augustus 2017 van de Dodentocht Kadee Bornem in België. Ik wil beide wandeltochten voor een mooi doel gaan lopen, en dat is de Stichting Bite Back. Een stichting die door de jaren heen toch wel een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen en een groot voorbeeld zijn voor mij en waarvoor ik graag wat meer zou willen betekenen! 

De stichting Bite Back is een dierenrechtenorganisatie die o.a. tot doel heeft om zowel regionaal, nationaal als internationaal campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren, en dit door middel van geweldloze actie. Dieren zijn levende wezens die net zoals mensen in staat zijn om o.a. pijn, angst en stress te kunnen ervaren. Omdat de dieren niet voor zichzelf kunnen opkomen, ziet de stichting Bite Back zich als pleitbezorger van hun rechten. Door middel van ondermeer directe acties zet stichting Bite Back zich in voor de erkenning en de eerbiediging van dierenrechten, voor het recht van dieren op de hoogste levenskwaliteit in overeenstemming met hun natuurlijke behoeften en hun recht op een leven dat gevrijwaard blijft van menselijke uitbuiting en onderdrukking.

Wie wil mij sponsoren voor deze zware uitdagingen en hiermee tegelijkertijd dit mooie doel steunen? Ik ga er met m'n hele hart en al mijn energie voor! ♥

Groetjes Patries

 

L. Hendrix
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
120%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie