OK
×

Paediatric Intensive Cycling Unit fietst voor het BKZ

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds worden voorgelezen door hun ouders, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen. Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis (http://www.vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl) zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting ondersteunt verschillende projecten: van geneeskundig onderzoek tot internet of muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ’thuis’.

Om dit mogelijk te maken zal het team van de Paediatric Intensive Cycling Team (bestaande uit Nele Bongaerts, Jeroen ter Horst, Alette Koopman, Jefta Van Dijk, Sjoerdtje Slager, Elna Gruintjes-Walraven, Daan Wetering, Christiaene Hofstee-Geelen, Wendy Flapper en Carla Tjoelker) het beste van zichzelf geven op de fiets op 30 oktober 2017.

Steun de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis ook en doneer!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.697 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
113%
106

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×