OK
×
Actievoerder
Stichting Elnura

Opknapbeurt voor opvanghuis kansarme kinderen

Een groot deel van het pand van Center for the Protection of Children (CPC) in Bishkek/Kirgizië vraagt binnenshuis een opknap-/verfbeurt. Daarnaast is de vloerbedekking in de slaapzaal van de jongens aan vernieuwing toe. In het pand zijn o.a. gevestigd: [1] de shelter voor de 24/7 opvang van – maximaal 25 - kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, [2] de centrale keuken voor de maaltijdbereiding voor de shelter en de twee dagopvangcentra·[3] de kindercrèche en [4] de kantoren

Tijdens de nu al ruim 15 maanden durende coronacrisis heeft CPC met grote inspanning veel kunnen bereiken voor de kansarme kinderen in Bishkek. Het is wel een aanslag geweest op het budget van CPC en daarom roepen ze nu onze hulp in om de opknapbeurt te kunnen realiseren. Wij – Stichting Elnura -  geven aan deze oproep graag gehoor, omdat we weten dat we op uw steun kunnen rekenen.

Voor de aanschaf van alle materialen is € 1.150 nodig (verf, plinten en vloerbedekking). De CPC-medewerkers voeren de meeste werkzaamheden zelf uit en willen dit graag in de zomervakantie doen.

Maar ………………. als u de foto’s bekijkt dan ziet u dat het fijn zou zijn als vooral de reparatiewerkzaamheden en het leggen van de vloerbedekking door professionals uitgevoerd zouden kunnen worden. Een overschrijding van het gevraagde bedrag geeft die mogelijkheid. Gaan wij (de medewerkers van) CPC verrassen?   

Een oproep aan bedrijven >>>

Als u bereid bent een donatie te doen van minimaal € 500 vermelden wij uw bedrijf op onze website (die op dit moment wordt vernieuwd!)

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.150
0%
0

donaties

3

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Elnura

Delen

Aan wie wil je doneren?
×