OK
×

Operatie voor Felix

Het bedrag is behaald! Wat geweldig om te zien. Heel hartelijk dank voor alle steun namens Felix! 

 

Deze pechvogel is aangetroffen met een heftige en lelijke botbreuk in zijn achterpoot. Na rontgenfoto's en onderzoek is gebleken dat alleen een amputatie of euthanasie mogelijk is. 

Uiteraard gaan we lieve Felix niet euthanaseren en gaan we voor de poot amputatie. Katten kunnen makkelijk leven met 3 poten en Felix is een zeer sociaal en lief katje. 

Van de eigenaar ontbreekt elk spoor. Geen chip en niet gecastreerd. Felix kan niet langer wachten op zijn baasje en heeft deze operatie hard nodig.

De dierenarts heeft al een flinke korting gegeven maar de resterende €400 euro zijn nog een behoorlijke hoge uitgave. 

Het zou fijn zijn als we Felix met zijn allen kunnen helpen 

Dierenambulance Midden-Limburg
13-03-2024 11:25

Wauw, Wauw, Wauw ! 55 minuten geleden hebben deze actie geplaatst en zitten we al over het bedrag heen. Geweldig om te zien dat jullie met Felix meeleven en hem (ons ook) willen steunen!

Heel erg bedankt ! Uiteraard zullen we updates plaatsen over hoe de operatie verlopen is en in de nazorg via onze facebook pagina. 

dakje met Geef-logo
€ 732 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 532,50 via Geef.nl
122%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×