OK
×

Operatie voor Felix

Het bedrag is behaald! Wat geweldig om te zien. Heel hartelijk dank voor alle steun namens Felix! 

 

Deze pechvogel is aangetroffen met een heftige en lelijke botbreuk in zijn achterpoot. Na rontgenfoto's en onderzoek is gebleken dat alleen een amputatie of euthanasie mogelijk is. 

Uiteraard gaan we lieve Felix niet euthanaseren en gaan we voor de poot amputatie. Katten kunnen makkelijk leven met 3 poten en Felix is een zeer sociaal en lief katje. 

Van de eigenaar ontbreekt elk spoor. Geen chip en niet gecastreerd. Felix kan niet langer wachten op zijn baasje en heeft deze operatie hard nodig.

De dierenarts heeft al een flinke korting gegeven maar de resterende €400 euro zijn nog een behoorlijke hoge uitgave. 

Het zou fijn zijn als we Felix met zijn allen kunnen helpen 

Stichting Dierenambulance Midden-Limburg logo 2

Stichting Dierenambulance Midden-Limburg

Dierenambulance Midden-Limburg is in 2005 opgericht met als doel om hulp te verlenen aan zieke, gewonde of noodlijdende dieren. Inmiddels is onze Dierenambulance uitgegroeid tot een professionele organisatie met Weert als haar standplaats.

Onze Dierenambulance maakt geen onderscheid tussen gezelschapsdieren en natuurdieren; wij proberen iedereen, die een probleem heeft met dieren te voorzien van advies en eventueel hulp waarbij het dierenwelzijn voorop staat. Wij beschikken over diverse ambulances die volledig gekeurd en uitgerust zijn met de juiste hulpmiddelen.

Dat alles binnen het kader van de wet en de bestaande afspraken met gemeenten, asielen en overige instanties.De Dierenambulance Midden-Limburg is 24 uur en 7 dagen in de week bereikbaar op nummer: 0495 794 549

Het werk bij de ambulance wordt voor maar liefst 99% door vrijwilligers uitgevoerd! Mensen die zich geheel belangeloos en vaak naast een druk privéleven toch ook nog inzetten voor de dieren. Onze vrijwilligers zijn dan ook van onschatbare waarde

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 732 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 532,50 via Geef.nl
122%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×