OK
×
Actievoerder
Wilmke Bredenhoff

Operatie Roberta

Begin mei kwam een van onze jongeren, Roberta, naar ons toe en vertelde ze ons dat ze pijn had bij haar billen. Na wat verschillende onderzoeken bleek dat ze een cyste had bij haar billen. Dus volgde verschillende behandelingen om haar van haar pijn te verlossen. Ze nam een antibiotica kuur en werd begin augustus geopereerd in het staatsziekenhuis om de cyste te verwijderen. Toen begon de periode van herstel: om de dag naar de dokter, nieuw verband en elke dag alles goed wassen. Het bleek ontstoken te zijn en dus werd de wond opengehaald en moest ze weer ander verband proberen. Het bleef een beetje aanrommelen. De dokter van het staatsziekenhuis beantwoordde niet echt haar vragen en zorgen over de toenemende pijn en dus bleef de situatie onzeker: herstelde het allemaal wel goed en zoals het zou moeten? En waarom bleef ze dan zoveel pijn hebben? We besloten een arts te bezoeken in een privékliniek. Deze arts keek naar de wond en zei dat het helaas nog een keer geopereerd moet worden. De wond genas niet goed en er waren weer nieuwe cystes gevormd... Vandaar dus de aanhoudende pijn. 

We gunnen Roberta de beste zorg en mogelijkheden maar helaas kost een operatie in een privékliniek veel geld wat wij eigenlijk niet kunnen betalen. Daarom een beroep op u/jou! Wilt u geld doneren zodat Roberta een goede operatie kan krijgen en eindelijk goed zal kunnen herstellen? In het volste vertrouwen hebben we de afspraak gemaakt en zal ze, deo volente, 9 november geopereerd worden. 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!P.S. Als er meer opgehaald wordt komt dat uiteraard ook bij het goede doel terecht. Zo kan zij bijvoorbeeld een poosje niet werken en zal het overige geld dan dus kunnen gaan naar haar huur en andere bijkomstige kosten. 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 860 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
143%
26

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×