OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Operatie Ioanna > help haar!

Ioanna "leeft" in de Hel van Amfissa. Ze heeft een breuk in haar voorpoot en loopt met een geknikt polsgewricht. De huid is kapot en aan het zweren. Al tijden schijnt het zo te zijn. Ze laten haar maar voort sukkelen. Niemand die zich er druk om maakt....Een operatie betekent voor Ioanna: Verlost zijn van helse pijnen en weer kunnen lopen. De kosten bedragen: € 500,-. Met heel veel kleine beetjes komen we er! Samen! Dat moet toch kunnen en lukken? Zie: Arnolda's Dagboek voor het hele verhaal. Of: Alle dagboek-verhalen over Amfissa

 

Arnolda Westerduin
07-08-2021 15:00

Update 4 augustus 2021: 

Ioanna is geopereerd en kan weer lopen. De foto's, ook van de operatie, vindt u in het foto-album van Ioanna. Onze innige wens is natuurlijk dat Ioanna een liefdevol thuis vindt.

Namens Ioanna zeggen wij tegen alle donateurs: Heel veel dank! Efcharisto poli. 

❤️❤️❤️

Arnolda Westerduin
08-06-2021 17:42

Het streefbedrag is bereikt, dank aan alle donateurs! 

Update Ioanna: 

De dierenarts heeft eerst de benodigde plaatjes en schroeven moeten bestellen in het buitenland.Die zijn nu binnen en deze week staat Ioanna gepland voor de operatie.De dierenarts gaat het gewricht dat dubbel klapt met deze plaatjes en schroeven fixeren. Hierdoor zal het gewricht stijf zijn, maar zal Ioanna geen pijn meer hebben.

Ook hebben we vanuit Nederland kennels over laten komen. Er is beton gestort en daar zijn de kennels nu op gebouwd. Daar is deze week een dak op gezet. Ioanna kan dus herstellen in één van deze kennels in haar eigen omgeving.

Zodra Ioanna geopereerd is maken we daar een bericht over in onze nieuwsbrief en geven we hier een update. 

dakje met Geef-logo
€ 600 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
120%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×