OK
×
Actievoerder
Anita Tax

Noodoproep voor Opa Ici

Voor opa Ici starten we een geefactie om zo te proberen voor hem het sponsorbedrag voor 1 jaar bij elkaar te krijgen waarmee hij kan voorzien in zijn voedselvoorziening. Opa Ici is nieuw op onze wachtlijst maar zijn nood is hoog! Hij heeft het in deze corona tijd extra moeilijk om te overleven. 5 jaar geleden kreeg opa Ici een hersenbloeding en is daarvan helaas maar gedeeltelijk hersteld. Zijn vrouw, steun en toeverlaat, zorgde voor hem maar zij is in April 2019 plotseling overleden. Hun dochter probeert sindsdien de zorgtaak zo goed en zo kwaad als het gaat over te nemen maar heeft een paar maanden geleden een motor ongeluk gehad. Ze kan nog maar heel moeilijk lopen. Opa Ici probeert met het verzamelen van afval wat geld te verdienen en zo het hoofd boven water te houden. Dit is zijn enige bron van inkomsten. In Indonesië is geen AOW voorziening.

Anita Tax
02-10-2020 10:47

We zijn heel blij en dankbaar te kunnen melden dat, dankzij jullie hulp, het streefbedrag voor opa Ici is bereikt. Er is zelfs nog iets extra binnengekomen. Via dit platform staat het bedrag nu op € 288 en via bankoverboeking is er ook nog € 18 gedoneerd. We zullen Darto laten inventariseren wat opa Ici op dit moment nog extra kan gebruiken en het surplus van € 28 daarvoor gebruiken. 

Bij deze, namens ons allemaal bij stichting Meraih Bintang, super bedankt voor jullie donaties! Voor opa Ici betekent jullie hulp een wereld van verschil <3

Stichting Meraih Bintang: Vincent, Darto, Juniah, Loek en Anita

Anita Tax
30-09-2020 10:04

Opa Ici woont al heel lang in Pangandaran. Voor zijn beroerte was hij vrijwilliger bij de lokale overheid waar hij allerlei hand en spandiensten verrichtte en daar een kleine vergoeding voor kreeg. Tevens struinde hij op zijn fiets door Pangandaran op zoek naar bruikbaar afval om dit vervolgens een beetje op te knappen en proberen om dit weer te verkopen. Fietsen kan en mag hij nu niet meer, dit is veel te gevaarlijk na zijn beroerte. Dus loopt hij iedere dag door de omgeving op zoek naar bruikbaar afval om zo wat geld bij elkaar te sprokkelen voor eten. Dit is zijn enige bron van inkomsten vandaar deze actie waarmee opa Ici een jaar lang niet bang hoeft te zijn waar zijn volgende maaltijd vandaan komt. Ondertussen blijven we natuurlijk zoeken naar een sponsor die opa Ici voor € 20 per maand voor onbepaalde tijd wil ondersteunen. Ga naar onze website voor meer informatie. 

Met nog 11 dagen te gaan met onze geefactie hebben we inmiddels 71% van het benodigde bedrag bij elkaar en hebben we nog € 78 nodig om ons doel te bereiken. Wie helpt?

Anita Tax
17-09-2020 13:17

Met nog ruim 3 weken te gaan in deze geef.nl actie voor opa Ici zijn we over de helft en hebben we inmiddels 59% van het benodigde bedrag binnen. Super! Alle donateurs tot nu toe: heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage! We hebben nog € 113 nodig...

Voor opa Ici betekent sponsoring dat hij zich het komende jaar geen zorgen meer hoeft te maken waar zijn volgende maaltijd vandaan komt.

Uiteraard gaat de zoektocht voor een permanente sponsor ondertussen gewoon door, net als voor oma Kastem en oma Esih. Wil jij een oma of deze opa sponsoren? Vul dan het aanvraagformulier in.

dakje met Geef-logo
€ 288 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
103%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Anita  Tax
Anita Tax

€ 288 opgehaald