OK
×
Actievoerder
Anita Tax

Noodoproep voor Opa Ici

Voor opa Ici starten we een geefactie om zo te proberen voor hem het sponsorbedrag voor 1 jaar bij elkaar te krijgen waarmee hij kan voorzien in zijn voedselvoorziening. Opa Ici is nieuw op onze wachtlijst maar zijn nood is hoog! Hij heeft het in deze corona tijd extra moeilijk om te overleven. 5 jaar geleden kreeg opa Ici een hersenbloeding en is daarvan helaas maar gedeeltelijk hersteld. Zijn vrouw, steun en toeverlaat, zorgde voor hem maar zij is in April 2019 plotseling overleden. Hun dochter probeert sindsdien de zorgtaak zo goed en zo kwaad als het gaat over te nemen maar heeft een paar maanden geleden een motor ongeluk gehad. Ze kan nog maar heel moeilijk lopen. Opa Ici probeert met het verzamelen van afval wat geld te verdienen en zo het hoofd boven water te houden. Dit is zijn enige bron van inkomsten. In Indonesië is geen AOW voorziening.

Stichting MERAIH BINTANG logo 2

Stichting MERAIH BINTANG

Stichting MERAIH BINTANG helpt kansarme kinderen, jongeren en kwetsbare ouderen en de gemeenschap in het regentschap Pangandaran op West-Java, Indonesië door middel van verschillende projecten. Projecten zoals: sponsor een kind, adopteer een opa of oma, peuter-kleuter-lagere school voor kansarme kinderen, naschoolse activiteiten, sport, opvanghuis, dak boven je hoofd, skills center, leer/werk project, vissersboten.

Bezoek voor meer informatie over onze stichting en een compleet overzicht van onze projecten onze website

Vragen? Neem contact met ons op via e-mail

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 288 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
103%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Anita  Tax
Anita Tax

€ 288 opgehaald