OK
×

Op de tandem naar Istanbul voor EÇADEM!!!

14 augustus 2020 vertrekken Taner en Angelique op de Tandem van Hoorn (Noord-Holland) naar Istanbul. Als Hartstochtelijke fietsers willen zij graag een keer in hun leven een groot fietsavontuur.

Daarnaast werken zij met veel passie in de gehandicaptenzorg. Taner is van turkse afkomst, na een familiebezoek dit jaar in Turkije zagen zij dat de gehandicaptenzorg daar nog lang niet zo goed geregeld is als in Nederland. Hierin zagen zij het doel van hun fietsavontuur.

De kans niet krijgen, of fysiek niet altijd kunnen doen wat je wilt, is wat zij vaak zien bij clienten. Het enorme doorzettingsvermogen van deze kwetsbare groep mensen is hun motivatie.  

Na enig zoeken is EÇADEM gevonden. Een prachtig project met als doel:

verzorging en begeleiding van gehandicapte kinderen, hun moeders en broers en zussen, het beschermen van de integriteit van het gezin en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Op dit project willen Taner en Angelique graag een lichtje schijnen!

begin 2020 gaan taner en angelique op werkbezoek bij EÇADEM in Istanbul.

 

Zes februari 2020 was de eerste dag van ons werkbezoek bij EÇADEM, het was fantastisch om iedereen te leren kennen , ook hebben we heel veel met elkaar gepraat over de verschillen en de gelijkenissen over de gezamenlijke liefde voor mensen met een beperking en over wat wij voor hun kunnen betekenen.

Het bezoek was voor ons erg indrukwekkend, het heeft ons ontzettend ontroerd, geraakt tot in het diepst van ons hart maar vooral ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd!

Aangezien we echt de ruimte kregen om ook met de cliënten te werken, gaf dit ons ook de mogelijkheid om werkelijk te ervaren waar de meeste behoefte ligt. Er is behoefte aan zoveel, van kennis tot materiaal.De grootste behoefte is echter een ontspanningsruimte 

De ruimte om dit te creëren is er maar deze ruimte is op dit moment niet toegankelijk voor iedereen, en ook dat vinden wij erg belangrijk!! En dit is mogelijk door van een trap een helling te maken. Dus we gaan voor de realisatie van een rolstoel toegankelijke snoezelruimte!!

Anoniem aan teamlid taner en angelique Dulger

€ 25

11-02-2020

J. Duijn aan teamlid taner en angelique Dulger

Heel veel succes!!! Ik hoop dat jullie een mooi fietsavontuur zullen beleven, zonder pech, zadelpijn, regen, nare insekten, stomme mensen, wilde dieren en slaande ruzie. Zet hem op!!

€ 100

26-12-2019

M. Veenstra aan teamlid taner en angelique Dulger

Taner, je verjaardagscadautje🤣

€ 25

05-12-2019

J. steinbach Steinbach aan teamlid taner en angelique Dulger

Taner en Angelique, heel veel succes met jullie actie en vooral veel plezier tijdens dit avontuur. Ga met God!! Godspeed!!🚴🏽‍♀️🚴🏼‍♀️

€ 25

03-12-2019

M. Huliselan aan teamlid taner en angelique Dulger

Succes alvast mooi doel om voor te fietsen

€ 25

23-11-2019

M. van Lierop aan teamlid taner en angelique Dulger

Goed doel en bewonderenswaardig streven! Veel succes

€ 10

19-11-2019

A. van Schravendijk aan teamlid taner en angelique Dulger

€ 10

17-11-2019

M. Veenstra aan teamlid taner en angelique Dulger

€ 50

16-11-2019

1
2
dakje met Geef-logo
€ 495 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
4%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: T dulger en A uijtten boogaart

Delen

Aan wie wil je doneren?
×