OK
×

Op de fiets voor Stéphanos

Op D.V. 26 juni organiseert stichting Stéphanos een fietstour om geld op te halen voor kinderen als Joseph (https://www.stephanos.nl/joseph).

Namens de werkgroep van Montfoort hopen Ad en Jenny de Heer een deel van de route te rijden. Het voornemen is om in ieder geval van Katwijk naar Garderen (106 km) te fietsen. 

Ons streven is om minimaal €1000 aan sponsorgeld op te halen. Helpt u mee?!

Namens de kinderen in Zambia en Malawi, alvast bedankt!

 

Stephanos logo 2

Stephanos

Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees-)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Het doel van het verschaffen van hulp in Malawi, is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid. In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie. 

In Malawi wonen ongeveer 2.000.000 weeskinderen. Zij hebben niemand in hunomgeving die voor hen kan zorgen. U kunt een kind redden van een leven op straatdoor hem of haar te sponsoren. Wilt u zich samen met ons inzetten om deze weeskinderen en hun omgeving te helpen? Word sponsor of donateur! Uw bijdrage helpt!

www.stephanos.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.805 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.655 via Geef.nl
280%
43

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×