OK
×
Actievoerder
Anouar Regragui

Oog operatie ousama

‼️Inzameling Oussama Moumin‼️🚨

Beste familie en vrienden,

We zijn met een geldinzameling bezig voor mijn beste vriend oussama moumin.

Oussama moet met spoed geholpen worden aan zijn ogen. De arts in barcelona heeft gezegd dat de kans groot is dat hij terug kan zien. Zonder deze operatie zal mijn beste vriend oussama zijn leven blind tegenmoetgaan. 😪

De totale kosten voor de operatie is 35000€. Die zal doorgaan in Barcelona.

Er is al 20 000€ ingezameld en opgehaald al hamdoullilah ,maar er zijn nog handen tekort om ons doel te bereiken.

Is er iemand die iets wilt doneren? zo kan Oussama snel geholpen worden. Laten wij met zijn allen onze beste vriend oussama helpen. Al is het, het minste wat je kan delen, alles is welkom! We hebben jullie nodig!!

Wie is oussama?❤

Oussama is 25jaar oud en is sinds 2018 op zijn 23ste blind geworden.(Suikerziekte) 1 oog blind sinds Maart en ander oog in Juli. (op 3 maanden tijd is hij volledig blind geraakt)😪🙏.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Zoals familie en vrienden mij kennen ben ik niet het type dat op socialmedia hulp vraagt, ik was mij aan het voorstellen...stel dat ik het was? Of stel dat het mijn ouders, kinderen etc...zoiets treft?blind wakker worden!!!😪😪😪

We leven in een land waar iedereen wel iets heeft om te delen, laat ons dan deze jongen oussama helpen. Hoe zou jij je voelen als je ogen open zijn maar alles donker is???

Wat doen we voor Oussama?Ik verkoop tickets 5€. 1 of 2 of 3 tickets...maakt niet uit🤲Laat ons samen elkaar helpen🤲Voor diegene liever geld storten.

WIJ ZIJN ALLEMAAL OUSSAMA!!🤲❤

Anoniem

€ 25

27-12-2021

dakje met Geef-logo
€ 20.025 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 35.000
waarvan € 25 via Geef.nl
57%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Regragui Anouar

Delen

Aan wie wil je doneren?
×