OK
×

Online tekenworkshop

Wij organiseren een online tekenworkshop om geld in te zamelen voor het Daan Theeuwes Fonds. De winnaar met het beste tekening krijgt een fantastische prijs. Wil jij nou ook meedoen? Het event vind plaats op ... Je kunt je aanmelden door een bijdrage van minimaal 5 euro te doneren. 

Het Daan Theeuwes centrum is een gespecialiseerde kliniek voor medische revalidatie, Zij focussen zich vooral op jongeren en jong volwassenen met ernstig hersenletsel. Jaarlijks krijgen veel jongeren ernstige hersenletsel door bijvoorbeeld: een verkeersongeluk, sport, zinloosgeweld of door een medische oorzaak.

Voor het Daan Theeuwes centrum hopen wij een leuke bijdrage te leveren. Wij hopen dat u ook een kleine bijdrage doneert aan het fonds. Door middel van deze actie willen wij ervoor zorgen dat deze jongeren succesvol revalideren een een gezonde toekomst tegemoet gaan.

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds logo 2

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig hersenletsel. Daartoe is aan de wieg gestaan van oprichting van het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Maar er is veel meer werk aan de winkel om de overlevers, hun families en vrienden weer sterk in de maatschappij te laten staan.

Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een toekomst op ten bouwen. Een 'tweede toekomst'. Want hun oude toekomst eindigde op het moment dat ze heel ernstig hersenletsel kregen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×