OK
×
Actievoerder
Yentl Hopman

Online puppycursus

Ik heb van mijn opleiding (communicatie) de opdracht gekregen om een online event te organiseren voor een goed doel. Ik heb gekozen voor KNGF-geleidehonden. Mijn interesse voor dit goede doel is gewekt door mijn liefde voor honden. Honden kunnen helpen op veel verschillende manieren en het helpen van mensen met een beperking is daar één van. Een hond moet goed opgevoed zijn, maar bij een geleidehond komt daar meer bij kijken. Ze moeten namelijk niet alleen goed worden opgevoed, maar ze moeten ook goed opgeleid zijn. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid, zelfstandigheid en kwaliteit van het leven voor mensen met een beperking en dat is heel belangrijk, maar hiervoor is veel tijd, geld en aandacht nodig. 

Wat ik ga doen is het geven van een onlinepuppycursus. Dit kan worden bijgewoond door u! Vanwege corona gaan de meeste puppy cursussen niet door, terwijl in deze tijden de vraag naar huisdieren juist hoog is. Veel mensen schaffen bijvoorbeeld een puppy aan, maar kunnen hierdoor niet altijd even goed hun puppy opleiden. Daarom geef ik een onlinepuppycursus. Zelf heb ik ook een puppycursus met mijn hond gedaan en ga ik een paar dingen doorlopen die ik daar heb geleerd. Verder laat ik ook zien hoe je leuke trucjes aan je hond kunt leren.

De datum en verdere informatie over dit evenement volgt nog, waarschijnlijk vindt dit (online)evenement eind mei plaats. Voor verdere informatie over het doel dat ik steun vind je op http://www.geleidehond.nl.

KNGF Geleidehonden logo 2

KNGF Geleidehonden

Het is onze missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een (geleide)hond vergroot de bewegingsvrijheid, zelfstandigheid en kwaliteit van leven. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden en expert op het gebied van hond en handicap. Een opleiding tot geleidehond is een flinke investering: twee jaar van intensieve verzorging en training door onze pleeggezinnen, verzorgers en trainers. Dat moet ook, want de geleidehond wacht een belangrijke taak: het vergroten van de bewegingsvrijheid van mensen met een visuele of andere beperking. Hiervoor hebben wij geld, tijd en aandacht nodig. Helpt u mee? Meer informatie is ook te vinden op onze website: www.geleidehond.nl.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 400
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Yentl Hopman

€ 0 opgehaald