OK
×
Actievoerder
Fitter Brein

Online dam-en beweegevent: Fitter Kerst

Vlak voor de kerstvakantie zijn intrede doet is er het online dam-en beweegevent: Fitter Kerst. Het spel wordt gespeeld op het online damplatform Lidraughts, speciaal voor bedrijven en organisaties van Healthy Ageing Network Northern Netherlands,. Bedrijven en organisaties zijn welkom één (of meer) collega's af te vaardigen die namens de organisatie het damtoernooi speelt! Wie representeert uw organisatie tijdens dit toernooi? De deelnemende bedrijven ontvangen gratis een Fitter Brein pakket en worden gevraagd of ze in de toekomst geïnteresseerd zijn in een gratis damclinic / damsimultaan van een jeugdspeler of grootmeester.

Deelname aan het event is gratis, wel kun je het UMCG Alzheimer fonds sponsoren, Ruim 270.000 mensen in Nederland hebben dementie. Dit zal de komende vijfentwintig jaar toenemen tot ruim 500.000. Een steeds grotere groep mensen wordt direct of indirect, als mantelzorger, geraakt door dementie.

Bekijk meer informatie over event via de volgende link: Fitter Kerst: Online beweeg- en damevent en met je aan voor de Gratis online damclinic 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
waarvan € 995 via Geef.nl
66%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Fitter Brein
Fitter Brein

€ 995 opgehaald