OK
×
Actievoerder
Fitter Brein

Online dam-en beweegevent: Fitter Kerst

Vlak voor de kerstvakantie zijn intrede doet is er het online dam-en beweegevent: Fitter Kerst. Het spel wordt gespeeld op het online damplatform Lidraughts, speciaal voor bedrijven en organisaties van Healthy Ageing Network Northern Netherlands,. Bedrijven en organisaties zijn welkom één (of meer) collega's af te vaardigen die namens de organisatie het damtoernooi speelt! Wie representeert uw organisatie tijdens dit toernooi? De deelnemende bedrijven ontvangen gratis een Fitter Brein pakket en worden gevraagd of ze in de toekomst geïnteresseerd zijn in een gratis damclinic / damsimultaan van een jeugdspeler of grootmeester.

Deelname aan het event is gratis, wel kun je het UMCG Alzheimer fonds sponsoren, Ruim 270.000 mensen in Nederland hebben dementie. Dit zal de komende vijfentwintig jaar toenemen tot ruim 500.000. Een steeds grotere groep mensen wordt direct of indirect, als mantelzorger, geraakt door dementie.

Bekijk meer informatie over event via de volgende link: Fitter Kerst: Online beweeg- en damevent en met je aan voor de Gratis online damclinic 

UMCG Alzheimerfonds logo 2

UMCG Alzheimerfonds

Het UMCG Alzheimerfonds steunt onderzoek naar en behandeling van dementie in het UMCG. Dankzij financiering vanuit het fonds worden projecten gesteund die de levenskwaliteit van zowel mensen met dementie als hun naasten in Noord-Nederland proberen te verbeteren. Met een donatie aan het UMCG Alzheimerfonds kunt u zeer gericht de voortgang van het dementieonderzoek ondersteunen.

Onderzoek naar dementie in het UMCG richt zich zowel op problematiek van vandaag als op de oplossingen van morgen. In Groningen lopen onderzoeken om de oorzaak van dementie te achterhalen, het risico op dementie te verminderen, maar ook het leven met dementie draagbaarder te maken voor zowel de patiënt als zijn naasten. Het UMCG Alzheimerfonds maakt onderzoek mogelijk dat anders niet had plaatsgevonden.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.alzheimerfonds.umcg.nl. Wij hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Bekijk onze website voor informatie en gesteunde projecten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
waarvan € 995 via Geef.nl
66%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Fitter Brein
Fitter Brein

€ 995 opgehaald