OK
×
Actievoerder
Chelsi Maas

Online bierproeverij

Vanuit mijn opleiding ga ik voor Stichting Achter De Regenboog een online bierproeverij organiseren. Dit gebeurd in samenwerking met 4 brouwerijen verspreid over Nederland. Een pakket voor deelname kost 15,- en bevat 4 speciaalbieren, borrelhapjes en extra's. Een pakket is voor 2 personen. De volledig opbrengst gaat naar de stichting.

De proeverij wordt gehouden op 31 mei om 16.00 en zal live te volgen zijn via het streamings platform Twitch.

Meer informatie of aanmelden voor het evenement? Stuur een mailtje naar onlinebierproeverij@hotmail.com

Achter de Regenboog logo 2

Achter de Regenboog

Jaarlijks krijgen 7000 kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar te maken met de dood van een vader, moeder, broer of zus. Stichting Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze gebeurtenissen geen belemmering vormen om een gezond volwassen bestaan op te bouwen. De Stichting organiseert lotgenotencontact: weekenden en dagen, er is een Informatie & Advieslijn en een Forum. Op de website is veel informatie te vinden en er wordt doorverwezen naar bij AdR betrokken therapeuten. De Stichting wordt niet gesubsidieerd en is volledig afhankelijk van inkomsten uit donaties, sponsoring en fondsenwerving. Achter de Regenboog werkt vanaf medio 2005 volgens de financiële parameters van het CBF en de daarbij behorende criteria. Begin 2011 verwerft AdR het Certificaat voor Kleine Goede Doelen. De stichting wordt sinds 2008 door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemene Nut Beoogde Instelling (ANBI).

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 170 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
170%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Chelsi Maas

€ 170 opgehaald