OK
×

Onderzoek ''Myeloompatiënten (Kahler) weer aan het werk''

Resultaat: Deze Geefactie heeft (na een bijdrage van Onderzoeksfonds Hematon) in totaal Euro 22.500,-opgebracht voor de uitvoering van dit onderzoek.

Erasmus MC en onderzoeker Christine Bennink zorgen dat het onderzoek wordt uitgevoerd. 

-------------------------------------------------------------------------------------

Stoppen met je werk omdat je kanker hebt gekregen. Dat overkomt veel patiënten met multipel myeloom ofwel de ziekte van Kahler. Patiënten met deze ernstige vorm van beenmergkanker  moeten door hun intensieve behandeling vaak stoppen met hun werk. Maar door steeds betere en nieuwere behandelingen zullen steeds meer patiënten terug kunnen naar hun werk. Bekend is dat werk belangrijk is voor de kwaliteit van leven.  Je hoort er weer bij!  Onderzoeker Christine Bennink van Erasmus MC gaat de huidige werksituatie van Kahler-patiënten in kaart brengen. Patiënten onder de 65 jaar worden vergelijken met hun situatie voor de diagnose. Daarnaast gaan de onderzoekers die groep vergelijken met Nederlanders die deze ziekte niet hebben. Zo krijg je inzicht in hoeveel patiënten tijdens hun ziekte kunnen werken en hoe dat bij hun gezonde leeftijdgenoten is.

Om dit onderzoek mogelijk te maken is er geld nodig! Christine Bennink heeft alles klaarstaan om dit najaar te starten. Nu het geld nog! Met een bedrag van dertigduizend euro kan het onderzoek beginnen.Op de website van Onderzoeksfonds Hematon houden we je op de hoogte!Voor informatie over het onderzoek kijk op:www.onderzoeksfondshematon.nl

Anoniem aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 50

29-09-2021

Anoniem aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 5

30-08-2021

M. Prins aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 10

28-08-2021

Anoniem aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 10

28-08-2021

A. de Boer aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 10

27-08-2021

M. Penninx aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 10

27-08-2021

Anoniem aan teamlid Onderzoeksfonds Hematon

€ 10

23-08-2021

dakje met Geef-logo
€ 22.500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 30.000
waarvan € 105 via Geef.nl
75%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×