OK
×

Onder de Pannen (bij UMCG Transplantatiecentrum)

Overnachten
Patiënten die een orgaantransplantatie hebben gehad moeten weer fit worden!
Dit kan met een speciaal revalidatieprogramma. Omdat het programma bijzonder intensief is, overnachten de deelnemers in Beatrixoord. En dat kost geld.

Onder de Pannen
Inge kreeg de kans op revalidatie na een harttransplantatie en zij studeert nu, heeft een toekomst. Help anderen zoals Inge, zodat zij ook weer kunnen studeren, werken en sporten.

Voor slechts €50 hebben we één patiënt een nacht onder de pannen.
Voor €100 zijn dat al twee! En voor € 250 een hele week!
Doe mee en doneer.

 

Achtergrond informatie
Met de 4Mijl van Groningen en de 4Mijl4You wordt dit jaar geld opgehaald voor een speciaal trainingsprogramma voor getransplanteerden in het UMCG.

Het wachten op een donororgaan en de transplantatie zelf, dat is al pittig genoeg. Maar met alleen een donororgaan ben je er nog niet. Je wilt ook weer je energie terug krijgen; je wilt gewoon kunnen studeren, werken en sporten, weer stoeien met je (klein)kinderen of een rol spelen in de maatschappij.

Hiervoor is een trainingsprogramma op maat ontwikkeld. Je wordt na transplantatie een week opgenomen in Beatrixoord. Hier maak je een start met het opbouwen van je conditie, je leert je energie te verdelen en je verkent je grenzen.
Getransplanteerden die het programma hebben gevolgd zeggen: “Wij zijn geen patiënt meer.” En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Praktische informatie
UMCG Transplantatie is een ANBI.
Op aanvraag sturen wij een factuur.
Meer weten? Specifieke vragen? Bel 050-3613122 Mail transplantatiecentrum@umcg.nl

 

 

Anoniem aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

€ 20

21-09-2018

dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×