OK
×
Actievoerder
Olifant Adopteren

Online collectebus voor Stichting Olifant Adopteren

wij voor de olifanten willen zorgen die niet meer in het wild kunnen leven.

Door ontbossing en het oprukken van de mens in de natuurgebieden wordt het voor de olifanten steeds moeilijker om aan voedsel te komen.

Olifanten worden in Azië veel gebruikt in de toeristenindustrie. Door de wereldwijde pandemie zijn deze olifanten werkloos geworden. Hun eigenaren kunnen niet meer voor hun zorgen. De olifanten zullen een langzame hongerdood sterven als wij nu niet helpen.

Stichting Olifant Adopteren logo 2

Stichting Olifant Adopteren

De stichting “Olifant adopteren” zet zich wereldwijd in voor het welzijn van olifanten in gevangenschap. Wij streven ernaar deze olifanten een veilige terugkeer naar hun natuurlijke leefomgeving te bieden. Indien dat niet meer mogelijk is zetten wij ons in om deze olifanten op te (laten) vangen in een omgeving waar zij met soortgenoten op een zo natuurlijke mogelijke manier kunnen samenleven. Dit zonder dat er sprake mag zijn van fysieke en mentale mishandeling.

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

2462

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×