OK
×

oceanos_x

Hoi, wij zijn Anoek, Anouk, Evi en Hannah. Wij zijn 4 leerlingen van het Orion Lyceum in Breda. Wij willen al een tijd geld inzamelen voor een goed doel en we hebben eindelijk besloten wat we gaan doen, we verkopen spulletjes op marktplaats. Hierbij kunt u denken aan zelfgemaakte etiketten. We zullen vooral zelfgemaakte dingen verkopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Plasticsoup Foundation. Wij hebben gekozen voor dit doel omdat het van belang is dat er snel wat veranderd omdat er anders een groot probleem ontstaat, wij willen helpen met het probleem voorzijn. Hopelijk hebben wij u genoeg geinformeerd, voor vragen kunt u altijd mailen naar anoekmosch@gmail.com of een berichtje sturen op marktplaats. 

Wij vragen u om hier te doneren zodat wij niet al het geld op verschillende locaties hebben (op Geef en marktplaats), daardoor zullen de spullen die wij op marktplaats aanbieden ook hier worden afgerekend door middel van een donatie. Wij doen dit vooral zodat het betaalproces vertrouwbaar is, we willen graag dat het voor iedereen duidelijk is dat het geld naar de Plasticsoup Foundation gaat en dat wij het geld niet letterlijk in onze handen krijgen. Zodra wij het geld hebben ontvangen sturen wij uw gekochte producten op. Wij hopen dat u begrip heeft hiervoor.

Hieronder staat de link naar onze marktplaats pagina, neem zeker even een kijkje naar ons aanbod, er komen regelmatig nieuwe aanbiedingen op!

Met vriendelijke groet,

Anoek, Anouk, Evi en Hannah

Anoniem aan teamlid Hannah Verkooijen

€ 5

19-03-2020

dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150
3%
1

donaties

8227

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hannah Verkooijen
Miss wel handig als k mee kan doen

€ 5 opgehaald

Geen profielfoto
Anoek Mosch

€ 0 opgehaald