OK
×
Actievoerder
Dierenasiel Zwolle

Noortje en Zoë: meerdere operaties nodig

Zoë en Noortje, een ontzettend lief zachtaardig duo van 10 jaar, hebben het de laatste tijd niet best gehad. Gelukkig verblijven zij in het asiel waar zij de zorg krijgen.

Zij zijn allebei ontdaan van hun vervilte vacht en de dierenarts heeft vastgesteld dat zij een aantal operaties en medische behandelingen moeten ondergaan.

Zowel Noortje als Zoë hebben tumoren aan de melklijsten.
Deze tumoren (en de hele melklijst) zullen moeten verwijderd.
Ook zullen zij op medische indicatie gesteriliseerd/gecastreerd moeten worden.

Zoë en Noortje hebben daarnaast een erg slecht, verwaarloosd gebit waarvan bijna alle tanden getrokken moeten gaan worden.
Tevens hebben zij beiden een blaasontsteking en een blaassteen. Bij Zoë wordt geprobeerd de blaassteen weg te spoelen. Bij Noortje is de steen te groot, deze moet operatief verwijderd worden.

De staat van deze hondjes is niet iets dat nog maar een paar weken speelt, maar dit is al langere tijd aan de orde en er moet nu medisch ingegrepen worden.

Wij zijn blij dat de hondjes nu bij ons verblijven en de zorg krijgen die zij verdienen, maar ook het dierenasiel kan de totale kosten van €2.100, - (€ 1050,- per hondje) niet makkelijk betalen.

Wij gunnen beide hondjes nog een aantal leuke jaren, bij lieve nieuwe bazen.

Daarom hopen wij dat er mensen zijn die ons willen steunen om dit te realiseren!

Dierenasiel Zwolle
02-06-2020 15:53

Nog een paar honderd euro en het bedrag voor de operaties is bij elkaar!

Voor iedereen die meeleeft; even een korte update over Noortje en Zoë.

Het gaat goed met beide dames, ondanks de zware operaties die zij hebben gehad.
Bij Noortje zijn de melklijsten en tumoren weggehaald, zij is inmiddels gesteriliseerd en ook zijn de blaasstenen operatief verwijderd. Dit allemaal in meerdere operaties.
Volgende week moet haar laatste ingreep onder narcose plaatsvinden, dan wordt namelijk haar aangetaste gebit aangepakt.

Bij Zoë is twee weken geleden het eerste gedeelte van de melklijsten operatief verwijderd. De grote tumor is verwijderd en ook zijn de blaasstenen operatief verwijderd.
Rond 10 juni volgt het operatief verwijderen van de tweede helft van de melklijsten.
Zoë's gebit is ook al aangepakt. Haar gebit was zo aangetast dat alle tandjes, met uitzondering van 1, getrokken zijn. Geen tanden meer, maar ook geen pijn meer zometeen!

In het gastgezin waar Zoë en Noortje verblijven doen zij het erg goed. Het zijn ontzettend lieve hondjes en zij hangen erg aan hun tijdelijke baasjes.
Complimenten ook voor het gastgezin, want dit gehele proces is voor hen ook erg intensief.

Laten we duimen dat na 10 juni alles achter de rug is en dat wij dan voor Zoë en Noortje dan op zoek kunnen naar een fijne plek om te gaan genieten van hun oude dag!

dakje met Geef-logo
€ 1.650 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.100
78%
89

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dierenasiel Zwolle
Dierenasiel Zwolle

€ 1.650 opgehaald