OK
×
Actievoerder
Dierenasiel Zwolle

Noortje en Zoë: meerdere operaties nodig

Zoë en Noortje, een ontzettend lief zachtaardig duo van 10 jaar, hebben het de laatste tijd niet best gehad. Gelukkig verblijven zij in het asiel waar zij de zorg krijgen.

Zij zijn allebei ontdaan van hun vervilte vacht en de dierenarts heeft vastgesteld dat zij een aantal operaties en medische behandelingen moeten ondergaan.

Zowel Noortje als Zoë hebben tumoren aan de melklijsten.
Deze tumoren (en de hele melklijst) zullen moeten verwijderd.
Ook zullen zij op medische indicatie gesteriliseerd/gecastreerd moeten worden.

Zoë en Noortje hebben daarnaast een erg slecht, verwaarloosd gebit waarvan bijna alle tanden getrokken moeten gaan worden.
Tevens hebben zij beiden een blaasontsteking en een blaassteen. Bij Zoë wordt geprobeerd de blaassteen weg te spoelen. Bij Noortje is de steen te groot, deze moet operatief verwijderd worden.

De staat van deze hondjes is niet iets dat nog maar een paar weken speelt, maar dit is al langere tijd aan de orde en er moet nu medisch ingegrepen worden.

Wij zijn blij dat de hondjes nu bij ons verblijven en de zorg krijgen die zij verdienen, maar ook het dierenasiel kan de totale kosten van €2.100, - (€ 1050,- per hondje) niet makkelijk betalen.

Wij gunnen beide hondjes nog een aantal leuke jaren, bij lieve nieuwe bazen.

Daarom hopen wij dat er mensen zijn die ons willen steunen om dit te realiseren!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.650 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.100
78%
89

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dierenasiel Zwolle
Dierenasiel Zwolle

€ 1.650 opgehaald