OK
×
Actievoerder
Vincent Volmer

Noordkaap - Doorn: Van de Eenzaamheid naar de Basis

Wounded Warriors Life Ride 2018

Ik vraag uw aandacht voor een zeer uniek en bijzonder samenwerkingsproject. Leden van het I CAN Wounded Warriors Cycling Team en jongeren van PLURYN zijn begonnen aan een groots en bijzonder avontuur.

Veteranen/(ex-) geüniformeerde, al dan niet lichamelijk en/of psychisch gewond, gaan samen met deze jongeren met een (Niet Aangeboren Hersenletsel, (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen) een fietstocht van 3153 km maken vanuit de Noordkaap (Tromso in Noorwegen) naar Doorn ( Nederland ).

RIDE 2 LIVE LIFE, fietsen om je leven te leiden. Voor velen betekend fietsen je voortbewegen van A naar B, voor een groot deel van deze groep betekend het meer dan dat. Dit project  geeft hen de kans om weer actief deel te nemen aan de maatschappij. Dit betekend dat zij ondanks hun beperking een ander kunnen helpen, dit geeft ZINGEVING. Zij laten zien dat samenwerken, elkaar steunen, doorzettingsvermogen en de juiste instelling ingrediënten zijn om in je kracht te komen en tot grootse dingen in staat te zijn.

“Doorgaan waar anderen stoppen” 

Van iedere deelnemer en vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij zijn steentje bijdraagt. Voor dit project is geld nodig, daarom wil ik  € 1000,00 inzamelen.

Wat gebeurd er met uw geld: het geld wordt direct aan het doel besteed, deelnemers krijgen hierdoor de mogelijkheid om meteen actief deel te nemen. Het betekend dat zij kunnen participeren aan de maatschappij, ondanks de beperking.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Vincent

 

www.wwcyclingteam.nl

www.ride2livelife.nl

G. IJben
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
42%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie