OK
×
Actievoerder
Remco Kwint

Noodpakketten voor 'vergeten' vluchtelingen in Oeganda.

In het noorden van Oeganda biedt het vluchtelingenkamp 'bidi bidi' hulp aan 300.000 Zuid Soedanese vluchtelingen. Hiermee is dit kamp het grootste vluchtelingenkamp ter wereld! Eind april brengen we namens The Pearls of Africa een bezoek aan het kamp om de mensen daar een hart onder de riem te steken. Uiteraard willen we niet met lege handen aan komen. Er is een grote behoefte aan rijst, suiker, schoolschriften, pennen en zeep. Ons doel is om zoveel mogelijk families te kunnen voorzien van een noodpakket bestaande uit bovengenoemde artikelen. Het pakket bestaat uit 1 kilo rijst, 1 kilo suiker, een dozijn grote schriften, een doosje pennen en zeep. Dit pakket voor één familie kost omgerekend €10,- Ons doel is om voor tenminste 100 families een pakket te kunnen samenstellen.

U kunt vanaf vandaag uw donatie overmaken op rekeningnummer: NL32RABO0303340983 tnv The Pearls of Africa. Graag als omschrijving 'bidibidi' meegeven zodat wij weten wat de bestemming is van uw donatie. Ook kunt u gemakkelijk doneren via deze website 'geef.nl'. Tenslotte kunt u uw donatie doen via onze facebookpagina: www.facebook.com/thepearlsofafrica. Klik op de button nu doneren en de rest spreekt voor zich.

Help mee en tover voor even een lach op de gezichten van de mensen die alles achter hebben moeten laten op de vlucht voor de oorlog.

Enorm bedankt voor uw donatie!

H. van Driel aan teamlid Remco Kwint

€ 25

03-02-2018

Anoniem aan teamlid Remco Kwint

€ 100

02-02-2018

Anoniem aan teamlid Remco Kwint

€ 50

02-02-2018

C. Bunk aan teamlid Remco Kwint

€ 10

02-02-2018

dakje met Geef-logo
€ 185 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
18%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Remco Kwint
Remco Kwint

€ 185 opgehaald