OK
×
Actievoerder
Anita Risseeuw

Noodhulp voor het Dar Essalaamziekenhuis in Gaza

Het Dar Essalaamziekenhuis in Khan Younis heeft dringend extra geld nodig om de slachtoffers die gewond zijn geraakt door de bombardementen van Israel op de Gazastrook mei 2021, te kunnen helpen. 

Het ziekenhuis wordt overstroomd door gewonden waaronder veel kinderen nadat zij vanonder het puin van hun ingestorte huizen zijn gehaald.  

 

Stichting Palestina logo 2

Stichting Palestina

Stichting Palestina ondersteunt sinds 1997 humanitaire doelen in de Palestijnse gebieden en vluchtelingenkampen. De laatste jaren vooral gericht op medische projecten en op de Gazastrook. Veelal tbv het Dar Essalam ziekenhuis in Khan Younis. Recente voorbeelden: Rotterdam brengt een sprankje licht (tbv zonnepanelen; en ondersteund door Wilde Ganzen); en medische noodhulp (doorlopend). Zie voor resultaten www.rotterdamvoorpalestina.nl en www.rotterdamvoorgaza.nl. St Palestina is ANBI erkend.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.210 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
24%
47

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Anita Risseeuw

€ 1.210 opgehaald