OK
×

Nijmeegse 4daagse voor Onderzoeksfonds Hematon

In de derde week van juli ga ik de uitdaging aan om 'the Walk of the World' te lopen: 4 dagen 40 km in en rondom Nijmegen. Ik wil deze uitdaging aan gaan met als bijkomend doel om geld op te halen voor Onderzoeksfonds Hematon om zo een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek. In de afgelopen periode heb ik een bijzondere jongeman leren kennen die nog vele toekomstplannen en dromen voor ogen had, maar die hij helaas niet heeft kunnen laten uitkomen doordat hij de intense strijd tegen zijn hemato-oncologische ziekte niet heeft mogen winnen. Ik wil met mijn wandeling dan ook aandacht vragen voor mensen - vaak té jonge mensen - die te maken krijgen met deze ernstige aandoeningen met de hoop dat in de nabije toekomst de prognose van deze aandoeningen verbetert!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 895 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
119%
35

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×