OK
×

Nijmeegse 4-Daagse voor Akka's Ganzenparadijs

Jacco en Anja lopen de Nijmeegse 4 Daagse van 2019, met een doel. Ze willen Stichting Akka's Ganzenparadijs graag een steun in de rug geven voor de hoge kosten die ze maken. Te denken aan € 1.100 per maand voor gemengd graan in het opvangcentrum in Dalen. € 2.000 per jaar aan hooi in het opvangcentrum in Spankeren of € 600 euro aan voerkosten per maand in het opvangcentrum in Emmen, Akka's Stadsboerderij.

Met drie opvangcentra in Nederland lopen de kosten behoorlijk op. Daarom willen wij (Jacco en Anja) tijdens deze 4-Daagse zoveel mogelijk geld binnenlopen om Stichting Akka's Ganzenparadijs te helpen. We hebben het streefbedrag op 250,- gezet, we hopen natuurlijk dat we dat bedrag minimaal ophalen.

Helpen jullie mee??? 

Akka's Ganzenparadijs (Stichting) logo 2

Akka's Ganzenparadijs (Stichting)

Stichting Akka's Ganzenparadijs... Het vogelopvangcentrum geeft niet alleen de gans een tweede kans, maar biedt opvang aan alle niet bij wet beschermde vogels. Met de ingebrachte jarenlange ervaring van Chögyal Trizin (voorzitter), waarbij we continu geconfronteerd worden met de wijze waarop mensen met andere weerloze (mede)bewoners om gaan, leren we dat er dringend iets gedaan moet worden voor deze weerloze (mede)bewoners.

Als antwoord Stichting Akka's Ganzenparadijs in september 2007 leven ingeblazen, een stichting die als doel heeft: zoveel mogelijk levende wezens die het moeilijk hebben te helpen, door als vangnet te dienen voor: verwaarloosde, mishandelde, of met dood bedreigde dieren in de ruimste zin van het woord! Boeddhistische fylosofie: De fylosofie die ten grondslag ligt aan onze doelstelling vinden we terug in het boeddhisme. Binnen het Mahayana boeddhisme wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen en dieren. Alle levende wezens zijn onderworpen aan de kringloop van geboorte en dood. De hele wereld is één organisch geheel. Voor de Bodhisattva is het begrip mededogen - dat ook een besef van verantwoordelijkheid impliceert bijgevolg ook op dieren. Aan onze weerloze medebewoners (de dieren) wordt elk moment, over de gehele wereld, het ergst onrecht aangedaan.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.250
36%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
N.N.C.T. Hof
N.N.C.T. Hof

€ 450 opgehaald

Harry Oelen
Harry Oelen

€ 0 opgehaald