OK
×
Actievoerder
Wesley Bolks

Nieuwe tandartsstoel Mulanje Mission Hospital in Malawi

Het Mulanje Mission Hospital vraagt Stichting Steun Malawi om financiële ondersteuning bij de aanschaf van een nieuwe tandartsstoel met bijbehorend instrumentarium.

Bij de recente bouw van de oogkliniek is ook ruimte gereserveerd voor een nieuwe werkplek voor de tandarts. Zijn apparatuur is echter hoognodig aan vervanging toe. De foto laat de oude situatie zien, heir is duidelijk te zien dat het erg verouderd is. De nieuw aan te schaffen stoel met toebehoren, waar het ziekenhuis nu financiering voor vraagt zal inclusief de installatie een bedrag van € 15.500 kosten.

Overbodig te zeggen dat het kunnen laten repareren en trekken van tanden en kiezen enorm veel pijn kan verlichten en voorkomen! Stichting Steun Malawi wil graag aan het verzoek van MMH voldoen! U kunt het mede mogelijk maken door deze actie op geef.nl!

avatarWees de eerste!

Geef Wesley een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.500
0%
0

donaties

139

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Wesley Bolks

€ 0 opgehaald