OK
×

Steun het Nieuw Capels Toneel

Het Nieuw Capels Toneel uit Capelle aan den IJssel is een amateur toneelvereniging opgericht in 1974. Wij spelen 2 producties per jaar in ons eigen mini-theater de Schenkelstee. 

Normaal gesproken halen wij onze inkomsten uit de voorstellingen die wij spelen voor ons trouwe publiek. Door de uitbraak van het corona virus, hebben wij onze laatste voorstellingenreeks na 2 voorstellingen moeten stoppen. 

Vanwege de huidige maatregelen is het voor ons nog steeds niet mogelijk om te spelen en missen we dus de inkomsten, maar de onkosten die we hebben gaan gewoon door. 

Via deze geef actie vragen we onze bezoekers maar ook iedereen die de culturele sector een warm hart toe draagt, om een donatie te doen voor onze vereniging zodat ook wij kunnen blijven bestaan! 

Alvast bedankt! 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 684 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
13%
29

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Y Stam - de Baerdemaeker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×