OK
×

Nieren tot Spieren

Wij zijn Bert (55) en Tim Hartman(26). En we zijn van plan om een marathon te gaan lopen. Nou lijkt dit op zich niet zo een heel bijzonder iets. Maar ik (Tim) ben nierpatiënt. Op 30 november 2011 ben ik getransplanteerd met de nier van mijn vader (Bert). Nu hebben wij ons als doel gesteld om in 2013 de New York marathon te lopen. Naast dat dit een hele mooie overwinning voor ons beide gaat worden, willen we er graag nog meer mee bereiken. Namelijk een mooi bedrag ter donatie aan de Nierstichting. Die kunnen met dit bedrag nierpatiënten helpen, onderzoeken sponsoren of educatie geven over hoe sommige nierziektes te voorkomen zijn. Ons doel hierbij is om €25.000,- op te halen.
Nierstichting logo 2

Nierstichting

Om te leven, moeten je nieren goed werken. Doen ze dit niet, dan is dialyse levensreddend, maar ook loodzwaar. Een transplantatie is vaak de beste behandeling, maar de wachtlijst is te lang. Daarom gaan wij door. Totdat mensen met een nierziekte weer de vrijheid hebben om gewoon te kunnen leven.Een nierziekte zet je leven stil. Daarom strijdt de Nierstichting elke dag voor gezonde nieren voor iedereen. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling voor alle nierpatiënten. En natuurlijk voor genezing. Want er is hoop. We werken er aan om nierschade in de toekomst te kunnen herstellen. Om zelfs een nieuwe nier te kweken met lichaamseigen stamcellen. Zodat mensen met een nierziekte weer hun vrijheid en leven terugkrijgen. En uiteindelijk voor gezonde nieren voor iedereen. Dat doen we niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers, ambassadeurs en vele anderen die hun vrijheid en hun leven liefhebben. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. Want je nieren zijn je leven. Om onze doelen te bereiken ontwikkelden we een missie, visie en meerjarige strategie. Wil je in actie komen voor de Nierstichting? Ga dan naar actie.nierstichting.nl en maak een actie aan.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 18.877 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
75%
192

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Nieren -tot- Spieren
Nieren -tot- Spieren

€ 18.852,90 opgehaald

Tim Hartman
Tim Hartman
Een marathon lopen voor de Nierstichting

€ 25 opgehaald

Bert Hartman
Bert Hartman

€ 0 opgehaald