OK
×

Nieren tot Spieren

Wij zijn Bert (55) en Tim Hartman(26). En we zijn van plan om een marathon te gaan lopen. Nou lijkt dit op zich niet zo een heel bijzonder iets. Maar ik (Tim) ben nierpatiënt. Op 30 november 2011 ben ik getransplanteerd met de nier van mijn vader (Bert). Nu hebben wij ons als doel gesteld om in 2013 de New York marathon te lopen. Naast dat dit een hele mooie overwinning voor ons beide gaat worden, willen we er graag nog meer mee bereiken. Namelijk een mooi bedrag ter donatie aan de Nierstichting. Die kunnen met dit bedrag nierpatiënten helpen, onderzoeken sponsoren of educatie geven over hoe sommige nierziektes te voorkomen zijn. Ons doel hierbij is om €25.000,- op te halen.
Nierstichting logo 2

Nierstichting

Wij zetten alles op alles voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en willen mensen met een nierziekte in staat stellen zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden waar zij zelf voor kiezen! Gezonde nieren zijn niet vanzelfsprekend. Wij werken aan vroege opsporing van chronische nierschade en helpen jou je nieren gezond te houden. We willen betere behandelingen voor mensen met een nierziekte door het versnellen van innovatie en implementatie van nieuwe behandelingen. We richten ons op een verbetering van de persoonlijke levenskwaliteit van patiënten op de wachtlijst en getransplanteerde patiënten. We streven naar een optimalisatie van de dialysezorg en het bevorderen van technologische innovaties die bijdragen aan de verbetering van nierfunctievervangende behandelingen.

Dat doen we niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers, ambassadeurs en vele anderen die hun vrijheid en hun leven liefhebben. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. Want je nieren zijn je leven. Wil je in actie komen voor de Nierstichting en meehelpen aan onze doelen? Ga dan naar actie.nierstichting.nl en maak een actie aan. Wil je een donatie doen? Ga naar nierstichting.nl/doneren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 18.877 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
75%
192

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Nieren -tot- Spieren
Nieren -tot- Spieren

€ 18.852,90 opgehaald

Tim Hartman
Tim Hartman
Een marathon lopen voor de Nierstichting

€ 25 opgehaald

Bert Hartman
Bert Hartman

€ 0 opgehaald