OK
×

Nieren tot Spieren

Wij zijn Bert (55) en Tim Hartman(26). En we zijn van plan om een marathon te gaan lopen. Nou lijkt dit op zich niet zo een heel bijzonder iets. Maar ik (Tim) ben nierpatiënt. Op 30 november 2011 ben ik getransplanteerd met de nier van mijn vader (Bert). Nu hebben wij ons als doel gesteld om in 2013 de New York marathon te lopen. Naast dat dit een hele mooie overwinning voor ons beide gaat worden, willen we er graag nog meer mee bereiken. Namelijk een mooi bedrag ter donatie aan de Nierstichting. Die kunnen met dit bedrag nierpatiënten helpen, onderzoeken sponsoren of educatie geven over hoe sommige nierziektes te voorkomen zijn. Ons doel hierbij is om €25.000,- op te halen.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 18.877 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
75%
192

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Nieren -tot- Spieren
Nieren -tot- Spieren

€ 18.852,90 opgehaald

Tim Hartman
Tim Hartman
Een marathon lopen voor de Nierstichting

€ 25 opgehaald

Bert Hartman
Bert Hartman

€ 0 opgehaald