OK
×
Actievoerder
Corine Dieterman

New York Marathon lopen voor het zieke kind

Ik (Corine Dieterman) ga 5 november 2017 voor het Beatrix KinderZiekenhuis de New York Marathon lopen. Het doel van mijn akties was om €4250 bij elkaar te vergaren, dit heb ik inmiddels al bij elkaar. Het zou mooi zijn om €7000 te halen.  Het bedrag komt ten goede aan het BKZ (UMCG).

Via donaties en leuke acties ga ik dit bedrag bij elkaar brengen. Houd deze pagina dus goed in de gaten 

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Niet alleen van het kind, maar van het hele gezin. Door in te springen op de behoeften van kind en gezin  probeert Vrienden van het BKZ het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt denken aan theatervoorstellingen in ons eigen theater, muziek aan bed en gezellige huiskamers waar gezinnen samen kunnen zijn.

Zelf ben ik werkzaam op de afdeling Neonatologie van het BKZ, een afdeling voor te vroeg geboren baby's en baby's met ernstige afwijkingen. Een afdeling waar vreugde en verdriet dicht bij elkaar staan. 

Je kunt mij steunen door op de 'DONEER NU' knop te drukken en je gift over te maken.

Alvast hartelijk dank voor je steun, namens het Beatrix KinderZiekenhuis.

Corine Dieterman.

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis logo 2

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende projecten: van geneeskundigonderzoek tot welzijnsprojecten zoals internet aan bed, realiseren van huiskamers, voorstellingen in ons kindertheater, muziekoptredens en ipads in wachtruimtes.

 

Steun Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer 'thuis' te maken. Start ook een actie zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een huwelijk of verjaardag. We zeggen nu al: bedankt!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 7.279 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
171%
90

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Corine Dieterman

€ 7.279 opgehaald