OK
×
Actievoerder
Suzanne van Sleen

Nalatenschap van Rutger

Als je hier bent, weet je waarschijnlijk dat Rutger in september 2022 de diagnose darmkanker met uitzaaiingen heeft gekregen. Ondertussen weten we dat Rutger nog slechts enkele maanden bij ons zal zijn. Voor het zo ver is, willen we graag een aantal dingen doen die bijdragen aan herinneringen en nalatenschap.

Zo zijn we bezig met project kippenhok, een herinneringenboek en dagen met de kinderen leuke dingen doen. We organiseren ook een feest om samen met naaste familie en vrienden de liefde te vieren. In de tijd die ons samen rest, willen we -voor zo ver mogelijk- zorg dragen dat het onvermijdelijke afscheid minder zwaar zal zijn.

Het geld dat we ophalen met deze inzamelingsactie zal ons helpen om bovenstaande te realiseren. Wat over blijft zal ten goede komen voor de toekomst van de kinderen en de inrichting van Rutger's plek op de begraafplaats .

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 6.981 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
139%
164

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: R. van Sleen e/o S. van Sleen-ter Weele

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Suzanne van Sleen
Suzanne van Sleen

€ 6.981,71 opgehaald