OK
×

Na de crisis weer naar school in Indonesië.

Door de Covidcrisis zijn duizenden gezinnen in Indonesie zonder inkomen komen te zitten. Het geld en de spaarcentjes zijn op.  Door het uitdelen van onze voedselpakketten kunnen zij zich nog staande houden, maar het ontbreekt hen aan financiele ruimte om de kinderen weer naar school te laten gaan. Geld voor boeken, transport, schoolspullen en de verplichte uniformen en schoenen is er niet meer.

Gaarne zouden wij 25 kinderen extra in ons adoptieproject voor scholing willen opnemen zodat zij hun kans op een goede toekomst niet in rook zien opgaan. De kosten hiervoor zijn € 10,-- per maand, € 120,-- per jaar per kind. Elke bijdrage is welkom. Als  u 1 kind in zijn geheel wilt sponsoren, dan sturen wij u de gegevens van het kind en zijn familie. Via Child Support Indonesia en haar zusterorganisatie in Indonesie Yayasan Setara Kita, krijgen de kinderen begeleiding en computerles via de eigen bibliotheken van de stichting. De schoolkosten worden rechtstreeks aan de school betaald.

Help JPB een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 0 via Geef.nl
16%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×