OK
×
Actievoerder
N.N.C.T. Hof

Online collectebus voor Akka's Ganzenparadijs (Stichting)

Verbouwen voor de dieren van Akka's Ganzenparadijs!Op het opvangcentrum van Stichting Akka's Ganzenparadijs zijn wij druk bezig zijn met het bouwen van de quarantaine ruimtes, behandelkamer en ziekenverblijven. Helaas lopen we in de oude boerderij ook tegen veel gebreken aan, zoals lekkende goten en dak, kapotte of rotte balken.

Al met al kost de verbouwing veel geld. We proberen de werkzaamheden zoveel mogelijk met vrijwilligers uit te voeren en daardoor de kosten laag te houden. Groepenkasten voor elektra zijn onder andere gesponsord. Verf en saus en bijbehorende materialen zijn gesponsord. Meet het gespaarde geld kunnen wij weer materialen en gereedschappen kopen en de ruimtes bekleden en aankleden met de nodige wand- en vloerbedekking. En heel belangrijk het dak repareren. 

Zomaar wat bedragen:

- dakreparatie acuut € 8.500 

- bouwmateriaal € 4.500

- aanleg centrale verwarming voor de dierverblijven € 9.000

En er volgt nog meer, denk aan tegels op de vloeren, bouwen van de quarantainekooien, warmteverblijven, spoelruimte.

Spaart u met ons mee voor ons bouwbudget?

Akka's Ganzenparadijs (Stichting) logo 2

Akka's Ganzenparadijs (Stichting)

Stichting Akka's Ganzenparadijs... Het vogelopvangcentrum geeft niet alleen de gans een tweede kans, maar biedt opvang aan alle niet bij wet beschermde vogels. Met de ingebrachte jarenlange ervaring van Chögyal Trizin (voorzitter), waarbij we continu geconfronteerd worden met de wijze waarop mensen met andere weerloze (mede)bewoners om gaan, leren we dat er dringend iets gedaan moet worden voor deze weerloze (mede)bewoners.

Als antwoord Stichting Akka's Ganzenparadijs in september 2007 leven ingeblazen, een stichting die als doel heeft: zoveel mogelijk levende wezens die het moeilijk hebben te helpen, door als vangnet te dienen voor: verwaarloosde, mishandelde, of met dood bedreigde dieren in de ruimste zin van het woord! Boeddhistische fylosofie: De fylosofie die ten grondslag ligt aan onze doelstelling vinden we terug in het boeddhisme. Binnen het Mahayana boeddhisme wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen en dieren. Alle levende wezens zijn onderworpen aan de kringloop van geboorte en dood. De hele wereld is één organisch geheel. Voor de Bodhisattva is het begrip mededogen - dat ook een besef van verantwoordelijkheid impliceert bijgevolg ook op dieren. Aan onze weerloze medebewoners (de dieren) wordt elk moment, over de gehele wereld, het ergst onrecht aangedaan.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 185 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
3%
7

donaties

2438

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
N.N.C.T. Hof
N.N.C.T. Hof

€ 185 opgehaald