OK
×
Actievoerder
Marlous IJland

Red onze muziekoefenruimtes in Zutphen

Red onze muziekoefenruimtes en help ons Stichting Oefenruimtes Zutphen te starten.

Help de muzikanten van Zutphen en omgeving hun oefenruimtes te behouden.

In juni 2022 gaat na 24 jaar Scenic Sound Muzikale Dienstverlening met pensioen en stopt met het verhuren van oefenruimtes.

De muzikanten van Zutphen en omgeving hebben dan geen oefenruimtes meer.

Door Corona zijn veel oefenruimtes in de omgeving van Zutphen failliet gegaan, hierdoor kunnen veel muzikanten na juni 2022 nergens meer repeteren.

Net zoals jullie willen genieten van livemuziek, willen muzikanten graag weer op een podium staan. De gezelligheid van livemuziek hebben we door Corona toch allemaal zo gemist.

Op een podium staan zonder de nummers gerepeteerd te hebben kan helaas niet, dus muzikanten moeten hun oefenruimtes behouden.

De stichting heeft veel geld nodig om gebruik te kunnen blijven maken van de oefenruimtes.

De eigenaar van Scenic Sound Muzikale Dienstverlening wil de muzikanten niet in de kou zetten. De stichting mag van veel middelen die in het pand staan gebruikmaken totdat er geld genoeg is om zelf als stichting o.a. een volledige backline te kunnen aanschaffen.

Voor de 3 oefenruimtes heeft de stichting minimaal in totaal 3 drumstellen, 3 zanginstallaties, 3 basversterkers met speakerkast (of 3 bass combo’s) en 6 gitaarversterkers met speakerkast (of 3x gitaarversterker combo) nodig.

De stichting heeft geen beginkapitaal, voor het starten van een stichting is ook geld nodig.

Buiten de maandelijkse vaste lasten heeft de stichting geld nodig voor minimaal 3 maanden huur en borg.

Ook zal de stichting een website moeten laten bouwen waarop muzikanten de beschikbaarheid van de oefenruimtes kunnen zien.

Door de stichting en de muzikanten te steunen kunnen zij blijven repeteren en mensen in Zutphen en omgeving lekker blijven genieten van livemuziek van eigen bodem.

Buiten dat Zutphen zonder steun geen fijne oefenruimtes meer heeft gaat er ook een culturele plek verloren.

Geen try-outs meer voor bands die voor eigen publiek willen optreden. Geen Nieuwjaarsparty’s meer waar alle muzikanten uit Zutphen en omstreken samen kunnen spelen en jammen tot in de kleine uurtjes. Geen straatfeesten meer waar de muzikanten lekker op het podium kunnen freaken.

Voor dit jaar heeft de gemeente Zutphen al een straatfeest vergunning toegezegd, het zou toch zo jammer zijn dat dit muzikale straatfeest ook niet doorgaat.

Het allerergste voor de muzikant is natuurlijk het niet meer kunnen repeteren in een oefenruimte.

Steun alstublieft Stichting Oefenruimtes Zutphen en wordt donateur.

Blijkt er niet genoeg geld te zijn opgehaald om Stichting Oefenruimtes Zutphen te kunnen starten, waardoor het bestaansrecht van de oefenruimtes ten einde komt, wordt uw donatie teruggestort.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.470 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
19%
28

donaties

439

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Oefenruimtes Zutphen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marlous IJland

€ 1.470 opgehaald