OK
×

Music4hope cd-project SLVH

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Overklift Vaupel Kleyn en ben survivor. Mijn grote liefdes zijn: mijn man, onze twee dochters, zingen en tekenen/schilderen. 

Welke actie ga ik doen?

Het opnemen van een cd met enkele prachtige nummers. Deze cd zal tijdens Samenloop voor Hoop Weert 2018 te koop worden aangeboden en de verkoopopbrengst zal volledig ten goede komen aan Samenloop voor Hoop /KWF kankerbestrijding. Het opstarten van deze actie (opname en persen cd, drukwerk etc) heeft echter voorafgaande kosten. Help jij mee om dit startbedrag bij elkaar te krijgen?

Waarom?

Als survivor wil ik graag mijn steentje bijdragen. Maar hoe?
Wat is er dan mooier, om met behulp van mijn grootste passies (zingen en tekenen/schilderen) een bijdrage te kunnen leveren?

Tijdens mijn eigen behandelingstraject heb ik o.a. naartoe geleefd weer te kunnen gaan zingen. Dit lukte en ik kwam weer terug op het podium! Tijdens Samenloop voor Hoop 2015 heb ik deel mogen nemen aan de indrukwekkende kaarsenceremonie en zong uiteindelijk a.o. voor de aanwezige survivors het nummer "When I see you smile". Hiermee hoopte ik anderen kracht en steun te bieden. Muziek is immers gevoel, het raakt en verbindt. Het was voor mij een enorme eer om hieraan mee te mogen doen; samen met al die fantastische mensen; deelnemers aan de loop, vrijwilligers, survivors, etc, etc.

In samenspraak met de organisatie mag ik weer deel uitmaken van de muzikale omlijsting van de kaarsenceremonie op 2 juni van Samenloop voor Hoop 2018. Welke muziek er te horen zal zijn, blijft nog even verrassing!
Maar dit keer wil ik graag nog een stapje verder gaan: het opnemen van een cd en met de verkoopopbrengst een extra donatie voor Samenloop voor Hoop/KWF Kankerbestrijding realiseren!

 

R. Heuvelmans aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

Mooie actie, Wendy 👊🏻

€ 25

02-05-2018

J. Geelen aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

Succes, dit is een geweldig idee. Marie-Louise en Jan

€ 20

12-04-2018

M. Bloemers aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

Mooie actie Wendy. Veel succes!

€ 25

09-04-2018

Anoniem aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

€ 10

08-04-2018

J. Dexters aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

Mooi initiatief, en veel succes...!

€ 50

19-03-2018

M. Reuterkamp aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

Te Gekke Actie! Veel Succes!

€ 10

18-03-2018

I. Bussem aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

Mooi initiatief! Heel veel succes 👍🏼

€ 10

16-03-2018

S. Minchero aan teamlid Wendy Overklift Vaupel Kleyn

€ 25

15-03-2018

1
2
dakje met Geef-logo
€ 320 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
12%
12

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: W.A.M.M. Overklift VaupelKleyn-van Veldhoven

Delen

Aan wie wil je doneren?
×