OK
×

Movember Snoraktie-Help AVL bij onderzoek Prostaatkanker

Ik heb tijdelijk een snor.

Dat valt op, omdat ik normaal geen snor heb.
Een aantal jaren geleden begonnen mannen in Australie in november
hun moustache te laten groeien. Vandaar de naam. MOustache, MOvember.

Via hun snor wilden de mannen aandacht vragen en geld inzamelen voor onderzoek en tegengaan van prostaatkanker. Overal ter wereld groeit Movember, ook in Nederland.

Dit jaar doe ik ook mee. Vanaf 1 november laat ik een maand lang mijn snor groeien om zo een steentje bij te dragen in het tegengaan van en onderzoek naar prostaatkanker.
Ikzelf heb ook een aantal jaren problemen gehad met mijn prostaat.
Gelukkig gaat het al bijna 2 jaar weer goed..
Ik ben me er terdege van bewust dat dit ook heel anders had kunnen aflopen.
Voor mij een reden te meer om aan deze actie deel te nemen en een leuk bedrag op te halen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om een bijdrage te leveren.
Het geld gaat naar het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis (NKI-AVL).

Mag ik op jullie steun rekenen?
Jan-Hendrik

Antoni van Leeuwenhoek Foundation logo 2

Antoni van Leeuwenhoek Foundation

In het Antoni van Leeuwenhoek komen onderzoek en specialistische zorg samen onder één dak om zo de beste behandelingen te bieden aan kankerpatiënten. In Nederland zijn we bekend vanwege ons in kanker gespecialiseerde ziekenhuis, in het buitenland staan vooral onze ruim vijfhonderd onderzoekers zeer hoog aangeschreven. Inmiddels hebben we hebben de kennis en techniek in huis voor behandelingen die de specifieke tumor van elke individuele patiënt bestrijden. Nu kan dit op kleine schaal, maar het is de bedoeling dat er voor iedere patiënt een specifieke behandeling komt. Om die toekomst dichterbij te brengen, moet snel meer onderzoek gedaan worden. En daar hebben we knappe koppen, geavanceerde apparatuur, tijd en vooral geld voor nodig. Alleen dan kunnen we doordringen tot de kern van kanker. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation werft financiële middelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. De foundation vormt de schakel tussen gever en onderzoeker. Gevers zijn betrokken personen, bedrijven en andere organisaties die hieraan een bijdrage willen leveren. Betrokkenheid tonen kan op verschillende manieren: onder andere een donatie doen, een actie organiseren, periodiek schenken, vriend worden of via een nalatenschap. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation is partner van KWF. De foundation heeft de ANBI status, waardoor giften aan het Antoni van Leeuwenhoek aftrekbaar zijn van de belasting.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 95 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
19%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×