OK
×

Mont Ventoux voor Gandong

 

Ik zal op 5 sept 2019 de heilige graal voor wielrenners bekend van de Tour de France "Mont Ventoux" 1920 meter hoog beklimmen voor de kinderen op Maluku Ik ga dan weer aantal Molukse wijken kiezen waar ik zal gaan collecteren voor Maluku. Met de fiets ga ik dan flyeren en later collecteren.

Waarom doe ik dit, iedereen verdient een kans op een betere toekomst,waar dan ook op de wereld. Met mijn fiets probeer ik mijn bijdrage te leveren.

Stichting Gandong verleent op kleinschalige basis hulp  aan minder bedeelde groepen op de Molukken. 

De Molukse eilandengroep is een prachtig gebied. Maar velen leven helaas onder slechte omstandigheden. Vaak gaat het om mensen in moeilijk bereikbare gebieden en dorpen in de binnenlanden van de Molukse Eilanden. 

Stichting Gandong logo 2

Stichting Gandong

SAMEN STERK VOOR DE MOLUKKEN

De jonge stichting Gandong voert kleinschalige projecten uit op de Molukken, met name gericht op kinderen. Gandong biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, educatie en economische ontwikkeling. Alle projecten komen voort uit plaatselijke initiatieven van de lokale gemeenschap.

ACTUEEL: HULP SLACHTOFFERS AARDBEVINGEN

De Molukken worden momenteel getroffen door langdurige aardbevingen. Team Gandong brengt hulp met middelen (voedsel,tenten e.d.) en activiteiten (traumaverwerking). Uw donatie wordt direct aangewend ten behoeve van de slachtoffers van deze ramp. O.v.v. "Slachtoffers aardbeving" (in berichtenvak).

LEESHUIS PROJECT: RUMAH BACA

Focus van Gandong ligt op het Leeshuis project; Rumah Baca. Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In afgelegen dorpen worden kleine leeshuisjes gebouwd door de dorpelingen zelf, onder bezielende  coördinatie van de lokale projectmanager, met support van Gandong.

Plan en visie van Gandong is om een netwerk van leeshuizen op verschillende Molukse eilanden te realiseren. Zodat ervaringen en boekcollecties uitgewisseld kunnen worden.

SATU HATI, SATU GANDONG 

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.130 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
156%
107

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Dominggus Holle

€ 2.690 opgehaald

Geen profielfoto
Marc Basaur
Op 23 mei 2019 zal ik samen met Dominggus Holle de “Mont Ventoux” bekende berg van de Tour de France beklimmen. Dit ten bate voor de kinderen op Seram( op de Molukken )

€ 440 opgehaald