OK
×

Mont Ventoux : De kale berg op voor Vicki Brownhuis

Fietsen voor het goede doel.
Drie sportieve wielerteams beklimmen in september de Mont Ventoux. Zij gaan deze uitdaging aan voor het goede doel, het Vicki Brownhuis.

Vicki Brownhuis
Het Vicki Brownhuis is dé ontmoetingsplek voor ’s-Hertogenbosch en omstreken voor volwassenen en kinderen die geraakt zijn door kanker. In Nederland krijgt één op de drie mensen kanker. Het Vicki Brownhuis draagt bij aan het weer in balans komen in moeilijke periodes van behandeling en herstel van kanker. Voor hun inkomsten zijn ze geheel afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Daarom besloten deze teams zich in te zetten voor dit goede doel. Lees meer over het Vicki Brownhuis.

Sponsort u ons?

  • LET OP ! ! ! voor een donatie via een bepaald teamlid, navigeer naar de desbetreffende persoon HIERONDER via TEAMLEDEN!

Onze teams

  • Team Vicki Brownhuis met als sterke troef een dame van in de 70 die de berg al vaker bedwongen heeft en ook meefietst met de Alpe d'HuZes. De planning is dat ze de berg neemt op 20 augustus.
  • Team Nijmegen met drie fietsers die al jaren met elkaar fietsen. Twee broers hebben de Mont Ventoux al vaker gedaan en zij zijn erg ervaren met bergbeklimmingen. In de eerste week van september gaat het gebeuren.
  • Team Salesforce fietst met zeven man op 14 september de kale berg op. Ze zijn druk in training. Geweldig om dit samen met collega's te doen.

 

 

F. Van de Mortel aan teamlid Patrick Verspuij

Mooie prestatie. Hierbij nog zoals beloofd

€ 25

24-09-2019

Anoniem aan teamlid Erwin Boeren

€ 13,81

17-09-2019

H. en anouk Hooft - vd Laar aan teamlid Erwin Boeren

Top prestatie!

€ 15

16-09-2019

R. Steenbakkers aan teamlid Patrick Verspuij

Veel succes met dit mooie doel, Patrick

€ 25

16-09-2019

Anoniem aan teamlid Nico Verhagen

€ 10

16-09-2019

C. Geerings aan teamlid Paolo Betro

€ 10

15-09-2019

S. Brandwijk aan teamlid Nico Verhagen

€ 10

14-09-2019

J. Mol aan teamlid Nico Verhagen

Top gedaan Nico!

€ 10

14-09-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
dakje met Geef-logo
€ 7.025 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
127%
215

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Erwin Boeren
Erwin Boeren

€ 2.176,11 opgehaald

Stini Ames - van den Elzen
Stini Ames - van den Elzen
Heel veel van mijn vrienden en familieleden weten dat ik van fietsen houd, maar dat mijn hart ook ligt bij "de strijd tegen kanker" Helaas heb ik al veel familieleden, vrienden en collega's verloren aan kanker. Heb ik kunnen zien wat het betekent om de diagnose kanker te krijgen en heb de effecten van bestralingen en chemo bij dierbaren van dichtbij meegemaakt. Mijn motto: berg op tegen kanker, zodat kanker bergafwaarts gaat. Nu ga ik de Mont Ventoux beklimmen voor het Vicki Brownhuis. Ik weet als vrijwilliger bij het Vicki Brownhuis, als geen ander hoe zinvol het is dat dit huis er is. Daarom zet ik mij in voor het Vicki Brownhuis en ga ik die berg op fietsen in de hoop dat jullie mij een financieel duwtje in de rug gaan geven. Het Vicki Brownhuis moet het hebben van subsidies en donaties. Het Vicki Brownhuis moet blijven en kan daarom wel wat geld gebruiken Alvast bedankt, ik ga weer effe trainen ;-) Sportieve groet Stini

€ 1.033,66 opgehaald

Marcel Rutten
Marcel Rutten
“Vallen en Opstaan” en “Met Heel Mijn Hart” zijn bekende slogans voor supporters van FC Den Bosch, de buren van het Vicki Brownhuis. Geboren en getogen naast De Vliert zit die club diep in mijn DNA. En al woon ik reeds 42 jaren in de oudste stad van het land, Den Bosch blijft mijn stad en cluppie. In het Rijk van Nijmegen fietsen we met een groep 60-plussers regelmatig over de dijken en heuvels van het Land van Maas en Waal. In september gaat het verder weg en hoger op: de 1912 m tellende Mt Ventoux. Bruno en Ruud hebben het al tientallen keren geflikt. Voor mij wordt het nog maar de derde én vierde keer. Ik wil namelijk op één dag deze klote berg van twee kanten op fietsen, want heb beide ouders verloren aan die rot ziekte. Zonder vallen, met heel met hart, afzien voor hopelijk een financieel hoogtepunt van 1912 Nijmeegse euro's voor het Vicki Brownhuis. Elke euro is welkom. Dank daarvoor!

€ 680 opgehaald

Bert Mooij
Bert Mooij
Het Vicki Brownhuis vervult een belangrijke rol in het vacuüm tussen de behandeling, de mentale behandeling en de (thuis) zorg, ik help graag bij het verder uitbouwen van deze mooie, waardevolle functie waar kankerpatiënten grote behoefte aan hebben.

€ 636,11 opgehaald

Patrick Verspuij
Patrick Verspuij

€ 605 opgehaald

Ruud Joppen
Ruud Joppen
Eerlijk gezegd ben ik de tel kwijt. De eerste week van september ga ik met mijn trouwe fietsvrienden voor de 39e of 40e keer de Mont Ventoux beklimmen. Mijn eerste beklimming van De Reus van de Provence was in 1978, samen met mijn broer Bruno. Op zaalvoetbalschoenen in ouderwetse toeclips met riempjes en in een wollen wielertrui. Toen was ik een jongen van 23 jaar oud, nu ben ik een man van 64 jaar. 'Tempus fugit'. Al die vorige keren waren wijzelf het goede doel. Nu komt daar een heel fraai doel bij: geld inzamelen voor het Vicky Brownhuis in Den Bosch. Ik draag daar graag aan bij en ik hoop jij ook. Want niet alleen de Mont Ventoux is een monster, kanker is dat ook. Een monster dat in deze levensfase steeds dichterbij komt. Elke euro is welkom! Ik hoop dat we wat de opbrengst betreft straks ook de tel kwijtraken. Streven is samen met Marcel en met mijn broer Bruno tenminste de hoogte van de Mont Ventoux (1912 meter) in euro's op te halen. Ik doe mijn best, jij ook? Je kunt anoniem schenken, het mag ook op naam. Alvast veel dank voor je gift, hoe klein of groot ook.

€ 449,12 opgehaald

Bruno Joppen
Bruno Joppen
…. En dan ben je boven… …helemaal leeg, er is niets meer van je over, elke vezel is uitgewrongen, er is geen bloed meer in je lijf… …en… je hoeft niets meer…niets… ...je bent op de mooiste plek op aarde….de wereld is af…. Eén voorwaarde: je hebt ‘m op gefietst, of gerend. Dit deed ik in de afgelopen 45 jaar talloze malen, en altijd weer met volledige bezieling. Een heilig ritueel, niets minder dan dat was ‘t. Het leven vraagt zo nu en dan om voeling te hebben met de oergrond. De Mont Ventoux. Deze eruptie uit de aardkorst blijft roepen. En spreekt in vele talen. Enige tijd geleden werd aan mij en m’n fietsmaten de vraag voorgelegd om de Mont Ventoux op te rijden om voor het Vicki Brown Huis geld in te zamelen. Ik besloot dat ik m’n eigen hemelvaart nu bescheiden in dienst moest stellen van diegenen die echt iets voor hun medemensen doen door zorgen en angst te delen, of gewoon te luisteren als het leven vooral onzekerheid betekent. Mocht je op enig moment, bijvoorbeeld nu, hierin ook een kleine bijdrage willen leveren, dan zijn er mensen die we hier mee helpen. Dank

€ 415 opgehaald

Paolo Betro
Paolo Betro
Samen de berg op fietsen om iets te doen tegen kanker.

€ 405 opgehaald

Nico Verhagen
Nico Verhagen

€ 250 opgehaald

Peter-Paul Lemmens
Peter-Paul Lemmens
Doe goed en Goed doen

€ 0 opgehaald