OK
×
Actievoerder
Bram Buijs

5 keer de Mont Ventoux!

Hoi iedereen,

Mijn naam is Bram Buijs en ik ben 17 jaar oud. Ik ga dit jaar de Mont Ventoux minimaal vijf keer op fietsen in twee weken tijd. Ik wil dit doen voor een goed doel. Ik heb gekozen voor Ixta Noa. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik zelf psychische problemen heb, maar vooral heb gehad. Ik heb een vorm van autisme en ik heb afgelopen jaren veel hulp gehad om hiermee te leren omgaan. Inmiddels lukt dat steeds beter.

Mijn zusje heeft anorexia en krijgt hier ook hulp bij. Pas toen mijn zusje anorexia kreeg besefte ik hoe ingewikkeld psychische ziektes zijn. Ik vind het daarom heel erg belangrijk dat mensen goed geholpen worden met hun problemen. En vooral ook leren op te lossen, waardoor ze weer in de maatschappij kunnen functioneren. Het is een uitdaging om met je psychische problemen om te gaan. Dat is de Mont Ventoux op fietsen ook.

Ik ben op mijn veertiende gaan fietsen en dat hielp me heel erg goed om mijn hoofd leeg te maken. In de zomer van 2016 heb ik voor het eerst de Mont Ventoux op gefietst. Nu ga ik na 3 jaar weer terug en heb dus een nieuw doel. In de periode van 13 juli tot en met 27 juli ga ik de Mont Ventoux op fietsen.

Wil je me steunen en daarmee Ixta Noa?

Meer informatie over Ixta Noa vind je hier: https://www.ixtanoa.nl

Bram Buijs
13-07-2019 17:27

Mijn 1e keer de Mont ventoux op is gelukt! Via Bedoin heb ik de Mont ventoux opgefietst. Ik heb het in 1 uur en 47 minuten gedaan. Zit nog verbetering in! 

dakje met Geef-logo
€ 2.007 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
133%
87

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bram Buijs

€ 2.007 opgehaald